Connect with us

Industria de Comunicare

LOWE va comunica in 2016 pentru Praktiker

Published

on

Foto Credit: Lowe

 

În urma câştigării licitaţiei organizate la sfârșitul anului 2015, la care au participat patru agenții de publicitate, Lowe a fost desemnată agenția de creație a Praktiker în România.

După ce compania de DIY și agenția au mai colaborat și în perioada 2011–2013, iată că astăzi Praktiker se întoarce în portofoliul Lowe, adică “De la casă la ACASĂ”, precum spune și sloganul consacrat al companiei.

„Într-o piață foarte activă din punct de vedere comunicare, am căutat un partener care să ne propună o abordare diferențiatoare pentru brandul nostru și, în același timp, care să răspundă nevoilor noastre de business. Am găsit în echipa Lowe o înțelegere foarte bună a pieței în care activăm, iar strategia și ideile creative ne-au cucerit. Abia așteptăm să le vedem implementate și să le culegem roadele”, spune Mirela Ochiană, Marketing Manager, Praktiker.

Lowe va fi responsabilă pentru campaniile de comunicare realizate de Praktiker în anul 2016, asigurând serviciile complete de consultanță strategică și comunicare integrată.

“Faptul că Praktiker, un client drag nouă, s-a întors “acasă” ne-a reconfirmat credinţa că schimbările pe care le-am operat în ultimul an în structura agenţiei au adus un suflu nou, know-how, energie și determinare, care se traduc în soluții creative câștigătoare. Orice om de agenție știe cât de valoros este momentul în care reușești să readuci alături de tine un client cu care împărtășești valori și ambiții comune. Suntem extrem de bucuroși că ne aflăm în poziția aceasta”, adaugă Alina Bălan, Client Service Director, Lowe.

Echipa Lowe care a contribuit la câștigarea licitației este formată din: Vasile Alboiu (Chief Creative Officer, Lowe Group), Alin Marghidanu (Group Creative Director), Dan Costea, Victor Oprișan (Senior Art Directors), Andrei Munteanu (Senior Copywriter), Anca Mașek (Art Director), Miruna Dumitrescu, Maria Nagy, Simina Zidaru (Copywriters), Ilinca Nanoveanu (A/V Producer), Bogdan Ioniță (Head of Strategy), Andreea Lipară (Researcher), Nicoleta Grigoriu (DTP Designer), Alina Bălan (Client Service Director), Adriana Tudoran (Account Director), Bianca Iancu (Account Executive).

 

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
AUDIENȚE TV3 ore ago

De Ziua Națională românii au ales PRO TV! Postul a fost lider absolut de audienta!

TV Divertisment Show3 ore ago

Vocea României, 1 Decembrie 2023 – Primul LIVE: Melisa Antonesi, demonstrație de talent: ”Dedic această piesă tuturor românilor care au plecat departe”

AUDIENȚE TV3 ore ago

America Express, lider de audiență. Romică și Cătălin Țociu, salvați aseară de soarele verde de la eliminare

Emisiuni5 ore ago

Adi Hădean în această duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Program Special3 zile ago

Programul TV de pe 1 Decembrie 2023. Ce poți vedea la PRO TV de Ziua Națională a României

TV Divertisment Show3 zile ago

Alina Ceușan se alătură echipei Vocea României! Pe 1 decembrie trăim LIVE bucuria nostalgiei

Program Special3 zile ago

Ediție specială Observator – Parada militară de la Arcul de Triumf de 1 decembrie

RECOMANDARI TV3 zile ago

Bucură-te împreună cu întreaga familie în mini-vacanța de 1 Decembrie de super filme și seriale de la Disney+!

Reality Show4 zile ago

KANAL D pregăteşte cel mai inedit reality de aventură! Miza este uriaşă 1.000.000 de lei! Lovitură fatală pentru PRO TV! Celebrul post va „spulbera” concurența cu cel mai mare experiment social televizat din istoria televiziunii!

Reality Show4 zile ago

Laura Giurcanu și Sânziana Negru au câștigat imunitatea mare aseară, la America Express

Program Special4 zile ago

PROGRAM SPECIAL DE ZIUA ROMANIEI De 1 Decembrie, TVR onorează Oamenii

Facebook

Advertisement

IN Trending