Connect with us

Emisiuni

Luana Ibacka a prezentat povestea orasului Sulina, la Prima TV

Published

on

Reclame

In acest sezon al emisiunii “Cunoaste, Viseaza, Iubeste!”, de la Prima TV, Luana Ibacka v-a aratat 10 orase din Romania, situate de-a lungul Dunarii. Duminica, 16 octombrie, vedeta Prima TV a aratat imagini de la Sulina, oraselul cel mai plin de legende, culturi, etnii si comori.

 

“La capatul drumului de 2.860 de kilometri al Dunarii, de la muntii Padurea Neagra din Germania pana la tarmul romanesc al Marii Negre, se intinde un adevarat paradis al naturii. De-a lungul timpului, aluviunile aduse de fluviu au largit Delta, transformand-o intr-o retea de lacuri si canale, paduri, pasuni si dune de nisip.”, spune Luana.

Cele patru faruri, cimitirul maritim, plaja salbatica, biroul lui Jean Bart si intalnirea cu un fotograf uimitor, care vede doar cu un ochi si are un handicap la mana dreapta, sunt cateva dintre motivele pentru care telespectatorii au meritat sa urmareasca duminica emisiunea “Cunoaste, Viseaza, Iubeste!”.  

In cea de-a doua parte a emisiunii ei l-au cunoscut pe Cristian Margarit, administratorul unui blog exceptional despre nutritie si sport, care are o bogata experienta in combinarea unor exercitii fizice cu suplimente nutritive. Cristian a scos in parcuri sute de persoane care iubesc miscarea si care au reusit sa transmita prin dinamica unor sedinte de zumba, aero-dance, kangoo jumps si spining, dorinta de a face sport.

La finalul editiei, Luana a propus un material despre sanatate, despre metoda cea mai blanda folosita de medicii care au ales homeopatia ca tratament si care se bazeaza pe un profil corect al pacientului. Asadar, nu ratati emisiunea “Cunoaste, Viseaza, Iubeste!”, in fiecare duminica, de la ora 11:30, la Prima TV.

 

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending