Connect with us

Life Style

Luana Ibacka prezintă ''Căminul de 5 stele'' la Prima

Redactia Radar de Media

Published

on

Anul nou vine cu emisiuni la Prima.

Din 9 ianuarie, in fiecare sambata de la ora 12:00, Luana Ibacka prezinta la Prima TV “Caminul de 5 stele“, un show care isi propune sa prezinte tendintele in amenajari interioare, proiecte de case, hobby-uri legate de gradina, bricolaj, renovari si sfaturi utile de la decoratori.

Specialisti in amenajari interioare, jurnalisti, ingineri, arhitecti, proiectanti, dar si producatori si distribuitori de materiale necesare industriei, isi prezinta solutiile intr-o formula artistica, in dialog cu Luana Ibacka. Impreuna cu prezentatoarea emisiunii, veti putea admira case de vis, hoteluri, cluburi, galerii de arta si design, noutati si inovatii home&deco.

“Tendintele arata ca, pentru a ne imbunatati conditiile de viata, ar trebui sa utilizam materiale cat mai naturale, sa respectam mediul inconjurator si sa nu igoram posibilitatile pe care ni le ofera natura in mod gratuit, precum energia solara, eoliana si geotermala“, spune Luana Ibacka.

“Emisiunea Caminul de 5 stele le va prezenta pe rand, intr- un nou sezon la Prima TV. Faptul ca acest show este urmarit inca din 2004 demonstreaza ca publicul este curios sa afle ce e nou in constructii si amenjari, ca propriul camin- de la covoare, perdele, electrocasnice si accesorii- face parte din preocuparile fiecaruia dintre noi“.

Nu ratati “Caminul de 5 stele“, in fiecare sambata, de la ora 12:00, numai la Prima TV!Luana Ibacka

www.primatv.ro

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale, vă rugăm să ne contactați pe email.

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending