Connect with us

Life Style

Luana Ibacka prezintă ''Căminul de 5 stele'' la Prima

Published

on

Reclame

Anul nou vine cu emisiuni la Prima.

Din 9 ianuarie, in fiecare sambata de la ora 12:00, Luana Ibacka prezinta la Prima TV “Caminul de 5 stele“, un show care isi propune sa prezinte tendintele in amenajari interioare, proiecte de case, hobby-uri legate de gradina, bricolaj, renovari si sfaturi utile de la decoratori.

Specialisti in amenajari interioare, jurnalisti, ingineri, arhitecti, proiectanti, dar si producatori si distribuitori de materiale necesare industriei, isi prezinta solutiile intr-o formula artistica, in dialog cu Luana Ibacka. Impreuna cu prezentatoarea emisiunii, veti putea admira case de vis, hoteluri, cluburi, galerii de arta si design, noutati si inovatii home&deco.

“Tendintele arata ca, pentru a ne imbunatati conditiile de viata, ar trebui sa utilizam materiale cat mai naturale, sa respectam mediul inconjurator si sa nu igoram posibilitatile pe care ni le ofera natura in mod gratuit, precum energia solara, eoliana si geotermala“, spune Luana Ibacka.

“Emisiunea Caminul de 5 stele le va prezenta pe rand, intr- un nou sezon la Prima TV. Faptul ca acest show este urmarit inca din 2004 demonstreaza ca publicul este curios sa afle ce e nou in constructii si amenjari, ca propriul camin- de la covoare, perdele, electrocasnice si accesorii- face parte din preocuparile fiecaruia dintre noi“.

Nu ratati “Caminul de 5 stele“, in fiecare sambata, de la ora 12:00, numai la Prima TV!Luana Ibacka

www.primatv.ro

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending