duminică, februarie 25, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăA-Z NEWSLucian Bute: “Voi boxa în România, pe 9 iulie”

  Lucian Bute: “Voi boxa în România, pe 9 iulie”

  Lucian Bute a anunţat, vineri, într-o conferinţă de presă, că va susţine următorul său meci în Bucureşti, pe 9 iulie, când îşi va pune în joc titlul mondial IBF la categoria supermijlocie pentru a opta oară.

  Cu toate că nu ştie încă numele adversarului şi nici locul de disputare al partidei, Bute a precizat că este pregătit să lupte cu oricine.

  „De când am devenit campion mondial am vrut să îmi apăr titlul în ţara mea. Sunt român şi sunt mândru de acest lucru. Vreau să-i fac fericiţi pe toţi cei care m-au susţinut şi voi da totul în ring pentru prima mea victorie în România.

  Important este că pe 9 iulie, Bucureştiul va deveni o capitală mondială a boxului. Şi până acum am purtat steagul României la celelalte meciuri şi mă bucur că voi promova imaginea ţării mele cu acest prilej.”, a declarat Bute care are o înţelegere cu Ministerul Dezvoltării regionale şi Turismului pentru promovarea brandului de ţară.

  Acest lucru explică prezenţa Elenei Udrea la conferinţa susţinută de Lucian Bute. Ea a spus că pentru MDRT este o ocazie să se implice în susţinerea sportului românesc, chiar dacă sportul nu este obiectul de activitate al ministerului. Potrivit Elenei Udrea, colaborarea cu pugilistul român va include şi clipuri filmate în România cu Lucian Bute.

  Prezent la conferinţă, Rudel Obreja, preşedintele Federaţiei Române de Box, a afirmat că ”indiferent dacă meciul va fi la Polivalentă sau la Romexpo, semnificativ este faptul că toată floarea boxului mondial va fi cu ochii aţintiţi spre România. Vreau să fie cea mai bună gală din România şi din această parte a lumii. Vor mai boxa alături de Bute şi alţi pugilişti români, dar programul nu a fost încă definitivat.”.

  După conferinţă, Bute a mai declarat că ar prefera să se antreneze după perioada de la Montreal într-o altă ţară din Europa decât România, pentru a avea liniştea necesară pregătirii confruntării din 9 iulie.

  Sursa: Agerpres

  Redactia Radar de Media

  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

  Redactia Radar de Media
  Redactia Radar de Mediahttps://www.radardemedia.ro
  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente