duminică, februarie 25, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăA-Z NEWSLucian Bute a fost "greu de atins" pentru adversarul său, Brian Maggee

  Lucian Bute a fost „greu de atins” pentru adversarul său, Brian Maggee

  Pugilistul Lucian Bute şi-a apărat titlul mondial IBF la categoria supermijlocie pentru a şaptea oară consecutiv, după ce l-a învins prin KO pe irlandezul Brian Magee, într-un meci disputat la Centre Bell din Montreal.


  Debutul partidei dintre Bute şi Magee a fost unul echilibrat, românul câştigând din primele patru reprize cu 10-9, iar în cea de-a doua cei doi au fost la egalitate, 10-10.

   

  În cea de-a şaptea rundă, românul l-a trimis la podea pe Magee, cu celebra sa lovitură la ficat. Irlandezul a mai rezistat până în repriza a zecea, când Bute şi-a trimis din nou adversarul la podea, după un upercut în bărbie.

   

  Lucian Bute, în vârstă de 31 de ani, are acum 28 de victorii la profesionişti şi nicio înfrângere. Magee, în vârstă de 35 de ani, are 34 de victorii (24 prin KO), 4 înfrângeri şi un meci egal.

   

  „Mă simt uşurat, relaxat şi fericit după această victorie. Lucian a avut un meci foarte dificil, pe care însă l-a controlat foarte bine din punct de vedere tactic. A fost greu pentru că Magee este un pugilist rezistent, care din 34 de partide pierduse numai trei”, a spus Preşedintele Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja.

   

  El a mai anunţat că următorul meci al lui Lucian Bute va avea loc în luna iunie, la Bucureşti. „Lucian mi-a spus că o să-i ia la rând pe pugiliştii din Super Six, iar eu cred că aşa va fi, pentru că are valoare. Pentru Lucian urmează meciul din România, pentru că am ajuns aproape de finalul negocierilor, iar datorită doamnei ministru Elena Udrea, acest eveniment va avea loc.”, a spus Obreja.

   

  Inclusiv adversarul său, Brian Maggee, a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Lucian Bute: „Pur şi simplu, Lucian este cel mai bun pugilist pe care l-am întâlnit. Este inteligent, loveşte cu forţă, fără să mai pun la socoteală că este greu de atins.”

   

  Sursa: Mediafax

  Foto Credit: gsp.ro

   

  Redactia Radar de Media

  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

  Redactia Radar de Media
  Redactia Radar de Mediahttps://www.radardemedia.ro
  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente