Connect with us

Sport

Lucian Bute și-a învins la puncte cel mai puternic adversar din carieră și rămâne campion mondial (galerie foto si video)

Published

on

Românul l-a învins pe jamaicanul Glen Johnson în 12 reprize menținându-se astfel campion mondial IBF la categoria supermijlocie. Lucian Bute şi-a apărat cu succes centura mondială pentru a noua oară consecutiv, duminică dimineaţă, în cadrul unei gale la Quebec.

Bute are, așadar, la vârsta de 31 de ani, 30 de victorii la profesionişti, din care 24 prin KO şi nicio înfrângere, spre deosebire de Glen Johnson care la 42 de ani, deține 51 de victorii, din care 35 prin KO şi 16 înfrângeri.

Românul a intrat în ring pe melodia cântată de formaţia U2, "Where the streets have no name" pentru ca la final să fie declarat câştigător în unanimitate de cei trei arbitri-judecători: 119-109, 120-108 şi 120-108.

"M-am pregătit foarte serios, i-am pus multe probleme. Stânga mi-a funcţionat foarte bine. Am încercat să evit loviturile, m-am mişcat foarte bine. Sunt foarte mulţumit de rezultat, chiar dacă am câştigat la puncte, este o etapă în cariera mea, o trec la experienţă. Am fost într-o formă fizică foarte bună şi asta m-a ajutat.", a spus Bute.

Lucian Bute a câştigat centura mondială IBF în 20 octombrie 2007, la Montreal, după ce l-a învins prin KO în repriza a 11-a pe columbianul Alejandro Berrio, reușind de atunci să și-o păstreze de 8 ori.

Sursa: Mediafax

Foto Credit: gsp.ro

Video Credit: realitatea.net

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending