Lucian Pavel revine la finalul celui de-al doilea sezon Adela - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Seriale

Lucian Pavel revine la finalul celui de-al doilea sezon Adela

Published

on

Foto Credit: Antena 1

Deşi adevărul a ieşit la iveală şi Adela a aflat cine este cu adevărat, povestea nu se încheie aici. Acţiunea serialului produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production, difuzat în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1, se complică tot mai mult cu fiecare episod şi noi personaje îşi fac apariţia în poveste. 

Advertisement

Este şi cazul actorului Lucian Pavel, pe care telespectatorii l-au putut urmări la debutul primului sezon al serialului. Astfel, începând cu finalul acestui sezon, Lucian Pavel îi va da viaţă lui Alexandru Iftimie, un senator care îşi iubeşte fiica mai mult decât orice pe lume şi pe care a crescut-o singur, după ce şi-a pierdut soţia. Când fiica sa cade într-o mare depresie, acesta devine obsedat să se răzbune pe Luca şi pe familia Andronic, pe care o consideră vinovată de trauma fiicei sale. 

„Ca părinți, credem deseori că dacă ne iubim necondiționat copilul este de ajuns. A fi părinte implică mai mult decât atât. Cred că ar trebui să fim conectați tot timpul cu copilul nostru. Să-i câştigăm încrederea. Să-i fim prieteni, în măsura în care nu îi afectăm intimitatea. Atunci, alegerile pe care le va face vor fi cele corecte. Senatorul Iftimie, personajul pe care îl interpretez în serialul Adela de la Antena 1, este exact tipul de părinte, de tată, care provoacă o rătăcire a fiicei sale şi, în cele din urmă, o autodistrugere fără cale de întoarcere!”, a declarat actorul Lucian Pavel, care a mai completat: „Mă aflu la prima colaborare cu casa de producţie a Ruxandrei Ion, o echipă tehnică şi artistică profesionistă şi nu pot decât să sper că… va urma!”

Filmările pentru cel de-al treilea sezon al serialului produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production sunt în plină desfăşurare, astfel că în curând telespectatorii vor putea urmări continuarea poveştii proiectului care se bucură de o distribuţie de excepţie şi o echipã de producţie cu o vastã experienţã în lumea serialului. Ce alte lucruri vor ieşi la iveală şi vor pune în continuare piedici în calea fericirii şi a liniştii protagoniştilor, telespectatorii vor putea afla urmărind ultimele două episoade din actualul sezon Adela, joi, de la 20:30, la Antena 1. 

Advertisement

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending