Connect with us

Emisiuni

Lucian Viziru, primul concurent care va intra în duelul de sâmbătă din Fermă Vedetelor. 2 milioane de români au urmărit aventurile de la fermă!

Redactia Radar de Media

Published

on

După două săptămâni petrecute la Ferma Vedetelor, Lucian a fost ales în unanimitate de concurenți să intre la duel. Printre motivele nominalizării lui s-a regăsit și faptul că încă nu a demonstrat că își dorește cu adevărat să fie acolo, însă sentința de la merge la duel nu l-a luat deloc prin surprindere.

Ce audienta a inregistrat showul?

Ferma Vedetelor a fost urmărită în intervalul de difuzare, 20:31 – 21:23, de 2 milioane de români, iar în minutul de aur de la 20:49 peste 2.3 milioane de persoane priveau peripețiile fermierilor.

La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, PRO TV a condus topul audiențelor cu 9.8 puncte de rating și 23.4% share, în timp ce televiziunea situată pe locul doi, Kanal D a obținut 5.1 puncte de rating și 12.4% share.

Ce activitati au avut fermierii?

Ziua a început cu Dan și Lucian care au dezbătut subiectul duelului și pe cine ar alege Lucian în eventualitatea în care va fi ales. Deja resemnat, Lucian i-a răspuns evaziv și, mai în glumă, mai în serios, i-a dat se înțeles că se așteaptă să fie primul duelist.

Doinița a redecorat toaleta din curte în timp ce Augustin, Ionuț și Dima au conturat adăpostul animalelor. Dan și Lucian au făcut curățenie la vaci, iar Cristina Vica și Corina au fost de serviciu la bucătărie.

Când a văzut adăpostul animalelor, nea Rață a exclamat: “Mă doare sufletul puțin! E cam strâmb!”, “E terenul strâmb, nu coșmelia!” a replicat Ionuț. În concluzie, nea Rață l-a încurajat: “Hai că e treabă bună, nu te mai speria!”. Nea Rață le-a adus unelte, cafea, lână și un ciocan. Când a văzut ciocanul, Augustin s-a închinat în fața lui și i-a spus: “Ești împărat nea Rață!”. După năzdrăvănia cu negustorul, fermierii au început să îl întrebe pe insistent pe nea Rață când mai vine pe la ei și au promis că de data aceasta nu îl vor mai jefui.

Ferma Vedetelor (3)

Comentarii

comments

Pagini: 1 2

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending