Lucrează în siguranță cu îmbrăcăminte de protecție de la tresa.ro - RADAR DE MEDIA
Connect with us

UTILE

Lucrează în siguranță cu îmbrăcăminte de protecție de la tresa.ro

Published

on

Protecția la locul de muncă ar trebui să reprezinte una dintre principalele preocupări ale antreprenorilor, indiferent de domeniul de activitate. Dincolo de măsurile obișnuite de protecție a muncii, o problemă aparte o reprezintă asigurarea condițiilor și echipamentului necesar pentru personalul din subordine.

Iar acest lucru este imperios necesar, mai ales atunci când angajații sunt nevoiți să își desfășoare activitatea într-un mediu ostil, în care avem de-a face cu umezeală, praf sau, în cazuri mai grave, cu contaminanți de natură chimică sau patogenă.

Iar apariția pandemiei de coronavirus ne-a demonstrat cât de important este să ai furnizori de încredere de îmbrăcăminte de protecție, mai ales în cazul medicilor, al personalului de pe ambulanțe și al factorilor de decizie, militari sau civili.

Din fericire, companiile și liberii profesioniști au astăzi ocazia de a achiziționa aproape orice tip de echipament de protecție, de pe tresa.ro, un site dedicat tuturor celor care doresc să lucreze în siguranță.

De ce ai nevoie de îmbrăcăminte de protecție

După cum am afirmat și mai sus, motivele pentru care ai nevoie de îmbrăcăminte de protecție la locul de muncă sunt multiple. Nu este neapărat nevoie să lucrezi în rândul echipelor de intervenție SMURD sau ale Pompierilor pentru a beneficia de o îmbrăcăminte adecvată. Închipuiți-vă că sunt o mulțime de profesii liberale care au nevoie de un echipament adecvat în fiecare zi.

Începând de la muncitorii pe șantier, până la liberii profesioniști precum instalatorii sau electricienii, tâmplarii sau personalul care montează geamul termopan, mecanicii auto, cu toții au nevoie de un echipament special. În primul rând, este nevoie de o protecție adecvată a corpului în fața intemperiilor sau a murdăriei.

Praful, umezeala, uleiurile sintetice sau vaselina îți pot afecta pielea atunci când intră în contact direct cu aceasta. În plus, o imbracaminte de protectie te poate feri de accidente nedorite de muncă, precum tăieturi sau zgârieturi. Iar pentru cei care lucrează cu substanțe speciale sau în domeniul electricității, o protecție adecvată poate face diferența dintre viață și moarte.

Advertisement

De la veste, la combinezoane și șepci

O simplă vizită pe www.tresa.ro îți va schimba însă optica în ceea ce privește articolele de îmbrăcăminte de protecție. Aici, vei găsi o mulțime de veste, tricouri și halate absolut necesare în activitatea de servicii și nu numai. Nu mai trebuie specificat faptul că o îmbrăcăminte de protecție adecvată nu trebuie să corespundă doar din punct de vedere estetic și al designului, ci mai ales din punct de vedere tehnic.

Sunt o serie întreagă de normative ce trebuie respectate, iar încălcarea acestora poate atrage sancțiuni grave și amenzi usturătoare din partea antreprenorilor și a liberilor întreprinzători. Dincolo de aceasta, avem la dispoziție o gamă întreagă de combinezoane și costume de protecție, adoptate deja de categorii largi de lucrători.

Începând de la simplele veste reflectorizante folosite pe șantier sau de către agenții de Poliție, până la combinezoane speciale de protecție împotriva focului, folosite de către pompieri, toate pot fi găsite pe tresa.ro. De asemenea, avem la dispoziție combinezoane de unică folosință, absolut necesare în cazul pandemiilor sau lucrului în mediul chimic.

Contact Tresa:

0371.097.957

comercial@tresa.ro

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending