Ludovic Orban, în această seară la “40 de întrebări cu Denise Rifai” - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Ludovic Orban, în această seară la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Published

on

Foto Credit: Kanal D

În această seară, la ora 23:15, fostul premier al României Ludovic Orban vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”. În prezent, Președinte al Camerei Deputaților și Președinte al Partidului Național Liberal, Ludovic Orban este unul dintre politicienii care a rămas fidel culorii politice. S-a înscris în PNL în anul 1992, iar astăzi, după aproape 30 de ani de carieră politică, este la finalul mandatului de Președinte al acestui partid și se află la primul mandat de Președinte al Camerei Deputaților.

 

 

Scriem si publicam articole sponsorizate adaptate bugetului tau

 

În această seară, Ludovic Orban va vorbi despre lucruri mai puțin știute despre viața sa personală, iar unul dintre aspectele care cu siguranță au atras atenția este cel legat de apetența politicianului pentru dans. “Am fost surprins pe camerele de filmat dansând pentru că am participat la diferite evenimente… Eu nu dansez ca să mă filmeze cineva, să mă vadă cum dansez. Nu fac parte dintre politicienii care bifează la cererea consultanților diferite chestiuni… Eu am făcut dansuri populare, puțină lume știe despre mine lucrul ăsta. Știu cântece populare din toate zonele țării”, afirmă Ludovic Orban.

 

 “Vi se pregătește înlăturarea de la șefia  PNL?”, “De ce nu v-a mai vrut Klaus Iohannis premier?”, “Va doriți puterea cu orice preț?”, “Ați dat bani să musamalizati accidentul rutier?”,  “Ați petrecut cot la cot cu interlopii?”, “Sunteți misogin cu femeile din politică?”,  “Vreți să păreți mai sărac decât sunteți?”, acestea  sunt câteva dintre întrebările adresate fostului Premier al României, în ediția de marți a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la 23:15, la Kanal D!

Advertisement

 

VEZI PROGRAMUL TV PENTRU ACEASTA SAPTAMANA, AICI!

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending