Connect with us

ENTERTAINMENT

Lufthaus lansează al treilea single, „Soul Seekers”. Cine sunt membrii din spatele acestui trio misterios

Published

on

Foto credit : Roton Music
Reclame

După multe luni de mesaje criptice, siluete greu de identificat și spectacole în Ibiza, făcute sub anonimat, Lufthaus își dezvăluie cele trei minți luminate din spatele proiectului.

Astfel, proiectul Lufthaus este format din Robbie Williams, Tim Metcalfe și Flynn Francis. 

Acest trio de muzică electronică își lansează, acum, al treilea single, „Soul Seekers”, chiar înainte de turneul în Regatul Unit al Marii Britanii.

Respectând tonul dat de primele lor două hituri, respectiv „Sway” și „To The Light”, „Soul Seekers” introduce o atmosferă misterioasă, dat totuși încântătoare, care atrage ascultătorii încă de la început. 

Completată de versuri introspective și șoapte blânde, cea de-a treia piesă a trioului marca Armada Music anunță direcția Lufthaus. De altfel, Robbie Williams a declarat că „Soul Seekers” este „pentru cei care știu că merită să știe mai mult”.

Fondat în 2020, trioul Lufthaus s-a confruntat deja cu unele turbulențe, având în vedere că au fost nevoiți să pună pe pauză producțiile. Totuși, acest lucru i-a făcut pe cei trei artiști să aprecieze mai mult identitatea lor sonoră și detaliile brute ale muzicii lor.

„Suntem încântați să aducem spectacolul nostru live pe arene din Regatul Unit și din Europa, în această iarnă”, a declarat Lufthaus. „Contopirea sunetului nostru caracteristic și a prezenței vocale vizibile a lui Robbie, alături de elemente live, a fost întotdeauna obiectivul nostru, așa că suntem încântați să continuăm. Următoarele noastre spectacole vor fi pline de surprize, inclusiv o nouă serie de piese la care am lucrat”.

Lufthaus este un trio caracterizat de sintetizatoare melodice și linii de bas sumbre, iar fiecare lansare de până acum a îmbinat elemente electronice întunecate cu vocea lui Robbie William, formând, astfel, balade digitale hipnotice. 

În săptămânile următoare, Lufthaus va susține 13 spectacole în diferite locații din Regatul Unit.

De asemenea, în primele luni ale anului 2023, Lufthaus va fi prezent în cadrul turneului „XXV” al lui Robbie William, prin Europa, susținând un total de 26 de spectacole în orașe precum Paris, Amsterdam, Berlin și Barcelona.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
Reality Show11 ore ago

Szilard si Variu, cei doi mari castigatori ai competitiei „Insula de 1 milion”

ENTERTAINMENT23 de ore ago

VIDEO Huiduielile de la concertul Coldplay de la București, în presa internațională: „S-au reaprins dezbaterile despre rasism în România”

Emisiunio zi ago

URMEAZĂ ÎNTREBAREA Marina Almășan, invitată in emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, la KANAL D

Premieră TV3 zile ago

Tablou de familie – Un nou serial turcesc, încărcat de dramatism, în premieră, la Kanal D!

Vedete TV3 zile ago

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, primul interviu de la întoarcerea la PRO TV, față-n față cu Andreea Esca!

FOTBAL3 zile ago

Experții din studiourile UEFA EURO 2024, Ciprian Marica, Răzvan Raț, Laurențiu Reghecampf, Alexandru Chipciu și Florin Răducioiu, oferă primele declarații înainte de startul turneului!

Seriale3 zile ago

Brigada Nimic se apropie de final! Miercuri seară, aventurile celor patru polițiști au adus hohote de râs în casele telespectatorilor

EVENTS3 zile ago

SUMMER GALA – Premiile de vară Radar de Media, ediția a-VI-a, va avea loc la ARISTOCRAT EVENTS HALL

Sport4 zile ago

Costin Ștucan și Cătălin Oprișan sunt prezentatorii Studioului UEFA EURO 2024, la PRO TV!

AUDIENȚE TV5 zile ago

Aseară, comedia a cucerit România! Brigada Nimic a fost, din nou, lider incontestabil de audiență!

Sport5 zile ago

PRO TV anunță echipa celor care vor comenta meciurile de la EURO 2024, din 14 iunie: ”una dintre vocile care vor încerca să ajute telespectatorii să fie implicați total”

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending