Connect with us

Emisiuni

Luis Lazarus revine pe micile ecrane cu o nouă emisiune!

Published

on

Reclame

Jurnalistul Luis Lazarus revine pe micile ecrane în calitate de moderator, având propria emisiune, la postul de televiziune B1 TV. Prima emisiune va fi difuzată sâmbătă, 27 mai, începând cu ora 23:00.

După ce a absentat o perioadă de câțiva ani din calitatea de moderator, Luis Lazarus făcându-și apariția în diverse emisiuni doar ca invitat, iată că „Justițiarul” revine în forță, spre „nemulțumirea” unora, după cum dă chiar el de înțeles, într-o postare făcută în urmă cu câteva minute pe profilul său de facebook.

 

Luis a postat un mesaj pe rețeaua de socializare în care își anunță prietenii virtuali despre acest eveniment important din cariera sa. Comentariile nu au întârziat să apară, mulți prieteni și susținători ai acestuia urându-i deja multă baftă cu noul său proiect.

Din câte se pare, formatul acestei emisiuni va fi unul de investigație și anchete jurnalistice, acesta fiind, de altfel, și tipul jurnalistic care l-a consacrat pe Luis Lazarus, încă din vremea când acesta frecventa celebra televiziune OTV a lui Dan Diaconescu.

 

„IMPORTANT! Dragi prieteni, am pentru voi VESTEA pe care o așteptați: SÂMBĂTĂ, ora 23.00, ÎNCEP pe B1, O NOUĂ EMISIUNE! Unii se vor bucura și alții, sărăcutii de ei, se vor întrista! Așa că acum e momentul adevărului: Like and Share, please! Deci revin pe sticlă și ca moderator, nu așa cum v-ați obișnuit și nu erați deloc mulțumiți, în ultimii ani, ca simplu invitat! ULTRASOCANT! Voi încerca să ridic vălul de pe CELE MAI MARI SECRETE ale ultimilor 27 de ani! Uitați-vă, căci unele lucruri nu le-ați văzut și nu le-ați știut! Începem cu o discuție despre cinci cazuri, cinci artiști extraordinari, cinci oameni speciali și talentați, care au murit în condiții suspecte și care au zguduit România, de-a lungul anilor: Mădălina Manole, Sergiu Nicolaescu, Laura Stoica, Ioan Luchian Mihalea și Mihaela Runceanu! Să fiți iubiți!”, a postat recent Luis Lazarus pe rețeaua de socializare.

 

REZULTATE PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending