Lumanari parfumate: 5 sfaturi pentru a le folosi mai bine - RADAR DE MEDIA
Connect with us

A-Z NEWS

Lumanari parfumate: 5 sfaturi pentru a le folosi mai bine

Published

on

Ai ales lumanarea parfumata preferata si acum te intrebi cum sa o folosesti cat mai bine? Vrei sa profiti la maximum de potentialul lumanarii tale parfumate? Atunci te afli in locul potrivit!

In acest articol vei gasi cateva idei grozave pentru a profita la maximum de minunatele lumanari parfumate, indiferent de aromele si dimensiunile acestora. Iata 5 sfaturi utile:

 1. Ai grija de fitil

Inainte de a aprinde lumanarea parfumata, trebuie sa verifici intotdeauna dimensiunea fitilului. Inaltimea sa ideala este cuprinsa intre 3 si 5 mm: daca este mai mare sau daca partea superioara este innegrita, este mai bine sa o tai cu ajutorul unei foarfece, cu un taietor de unghii sau cu un taietor pentru fitil.

Avantaje:

 • Flacara nu va fi prea mare si va topi uniform ceara si esentele;
 • Reduce formarea funinginii in lumanarea parfumata si in casa;
 • Reduci nivelul de fum produs.
 1. Lasa ceara sa se topeasca bine

Un alt sfat bun este sa lasi lumanarea parfumata aprinsa pentru timpul necesar pentru a topi bine stratul superior de ceara. Prin urmare, in partea superioara a lumanarii parfumate trebuie creata o „piscina”, adica cel putin un centimetru de ceara perfect topita, sau mai putin daca vorbim de lumanari tip pastila. Acest lucru va permite un consum omogen de ceara si esente.

Avantaje

 • Utilizarea optima a intregului produs;
 • Eviti acea „gaura” care se formeaza in centrul lumanarii;
 • Consumul omogen de ceara si esenta.
 1. Alege locul potrivit pentru a o plasa

Aseeaza lumanarea parfumata pe o suprafata dreapta: flacara trebuie sa arda perpendicular. Daca o asezi pe un raft, lasa spatiu liber deasupra flacarii (cel putin 30 de centimetri) pentru a preveni incalzirea suprafetei superioare si deteriorarea acesteia sau chair incidente mai grave. In cele din urma, pune o farfurioara sub lumanarea parfumata, deoarece atunci cand flacara ajunge la capat, caldura ar putea distruge suprafata pe care este asezata.

Avantaje

 • Consum echilibrat;
 • Eviti problemele neplacute de pe suprafetele mobilierului;
 • Difuzarea echilibrata a parfumului pe tot parcursul arderii lumanarii.
 1. Foloseste un abajur pe lumanarea parfumata

Pe langa faptul ca sunt accesorii de mobilier perfecte, abajururile au o functie practica: sunt concepute pentru a imbunatati performanta lumanarii parfumate, consumand-o uniform si mentinand-o departe de curentii de aer.

Avantaje

 • Produsul este consumat mai consistent;
 • Lumanarea parfumata este protejata de curenti de aer;
 • Abajururile creeaza o atmosfera relaxanta.
 1. Stinge lumanarea parfumata cu un stingator de lumanari

Sunt instrumente speciale pentru stingerea lumanarii parfumate. Astfel, eviti oprirea prin suflare, iar ceara lumanarii parfumate va ramane si mirosul de fitil ars nu se va raspandi in incapere. Este absolut interzisa stingerea acesteia cu orice lichid.

Avantaje

 • Lumanarea ramane curata;
 • Eviti mirosul de fitil ars;
 • Ceara se uzeaza in mod corespunzator.

Si cand lumanarea ta parfumata se epuizeaza …

Poti folosi ceara ramasa din lumanarea parfumata! Chiar si atunci cand a ajuns la sfarsit, ceea ce ramane, poti folosi oricand intr-un arzator de ceara. Daca ai cumparat o lumanare parfumata intr-un recipient de sticla, poti reutiliza oricand borcanul ca recipient pentru diverse obiecte sau ca suport pentru stilouri si creioane.

Advertisement
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending