Connect with us

Grila de programe

Luna cadourilor vine cu multe filme festive şi premiere la DIVA

Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

Urmăriți DIVA iarna aceasta pentru cel mai mare maraton de filme festive de până acum, cu peste 11 filme de Crăciun zilnic, în luna decembrie. Printre titluri se numără: Clubul scrisorilor de Crăciun (8 decembrie), Aurora de Crăciun (13 decembrie), Miracolul lui Maggie (19 decembrie), Borcănele de Crăciun (21 decembrie) și multe altele.

 

Și mai multe filme în premieră vin la DIVA în zilele de marți și duminică. Printre titluri se numără: În rolul principal, Crăciunul (1 decembrie), Operațiunea Crăciunul se vede chiar de Moş Nicolae, Un Crăciun la Dollywood (8 decembrie), Împreună de Crăciun (13 decembrie), Vacanța de Crăciun (15 decembrie) şi Misiune de Crăciun (22 decembrie).

 

Petrece serile de vineri alături de DIVA, iarna aceasta. Premierele festive și pline de romantism sunt: Reuniți de Crăciun (4 decembrie), filmul în care scriitoarea Samantha merge acasă de Crăciun în căutarea inspirației; Cântecul nostru de Crăciun (11 decembrie), despre o cântăreață de muzică country ce revine acasă de sărbători; Un Crăciun la Viena (18 decembrie) unde o putem vedea pe actrița din Anatomia lui Grey, Sarah Drew, în rolul unei violoniste în căutarea iubirii; Un Crăciun de neuitat (25 decembrie) este povestea lui Lucy, care se trezește cu o rochie de mireasă, dar nu își amintește ultimii 2 ani.

 

Urmăriți cele mai așteptate continuări ale unor filme festive! Sâmbătă, 19 decembrie, aveţi șansa să urmăriți Crăciunul în Graceland, de la ora 14:00, urmat de filmul în premieră Crăciunul în Graceland: Acasă de sărbători. Duminică, 20 decembrie, debutează o serie de trei filme cu povești speciale: Crăciunul la Evergreen, de la ora 12:00, urmat de Crăciunul la Evergreen: Scrisori către Moșul, de la 14:00 și filmul în premieră Crăciunul la Evergreen: Vești cu veselie.

 

Ne luăm la revedere de la acest an dificil cu patru filme deosebite, programate în ultimul weekend al anului. Două filme romantice, în premieră, sunt difuzate sâmbătă, Rivali de Crăciun, de la ora 16:00 și Vino acasă de Crăciun, de la 17:50 și alte două filme în premieră programate în ultima zi a săptămânii: Călătorie de Crăciun de la 16:00, urmat de filmul Un ajutor de sărbători, de la 17:50.

 

Filmele de succes cu vedete internaționale sunt difuzate și în luna decembrie. Printre titluri de numără Domnișoare de onoare (4 decembrie), cu Kristen Wiig și Maya Rudolph, comedia romantică Un pic însărcinată (11 decembrie), cu Seth Rogen și Katherine Heigl, urmate de cele două filme în premieră la DIVA: Rătăciți printre cuvinte (18 decembrie) cu Bill Murray și Scarlett Johanson, urmat de producţia Desigur… Poate că… (25 decembrie) cu Ryan
Reynolds și Rachel Weisz.

 

Făceți-vă comozi și rămâneți alături de DIVA în noaptea de revelion! Vă așteaptă filmul romantic Un sărut la miezul nopții, povestea Miei și a familiei ei, care organizează petreceri și trebuie să se ocupe de cel mai mare proiect de până acum: organizarea unei petreceri de revelion pentru un gigant din industria tehnologică. Dar când fratele ei își rupe un picior și părinții ei pleacă într-o vacanță plănuită anterior, Mia trebuie să accepte ajutorul lui David pentru a putea organiza petrecerea din noaptea dintre ani.

 

 

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending