sâmbătă, februarie 24, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăTeleviziunePremieră TVLuna cadourilor vine cu premiere festive la DIVA. Recomandări pentru decembrie 2022

  Luna cadourilor vine cu premiere festive la DIVA. Recomandări pentru decembrie 2022

  DIVA a programat filme dedicate Crăciunului în fiecare zi, întreaga zi, în cel mai mare maraton al filmelor festive de până acum!

  2 Decembrie, ora 20.00

  Două inimi și o comoară (Christmas Scavenger Hunt, 2019)

  Filmul plin de tradiții despre sărbători, o aduce pe micile ecrane pe Belinda (Kim Shaw), care se întoarce în locul său natal și se înscrie în vânătoarea anuală de comori de Crăciun a orașului. Forțată de împrejurări, ea face echipă, fără prea multă tragere de inimă, cu fostul ei iubit, Dustin (Kevin McGarry din „When Calls the Heart”). Dar vor putea colabora cei doi ? Parte din distribuție este și îndrăgitul actor Tom Arnold, în rolul lui Carl, tatăl Belindei. 

  4 Decembrie, ora 16.00

  Crăciunul lui Merry (Tis the Season to be Merry, 2021)

  Rachel Leigh Cook și Travis Van Winkle aduc publicului o poveste despre vremuri noi și iubiri vechi. Căutând o altă perspectivă pentru o nouă carte, Merry (Rachel Leigh Cook) specialistă în relații, pleacă la Vermont. Pregătită cu un set de reguli și o listă de cerințe, Merry regăsește pasiunea în persoana carismaticului Adam (Travis Van Winkle). Problema este că el nu bifează căsuțele din lista ei de criterii. Cum o să reușească să treacă peste regulile ei pentru a se dedica unei iubiri, vedem la DIVA!

  6 decembrie, ora 20.00

  O scrisoare de Crăciun (A Christmas Letter, 2021)

  Drumul lui David (David Lipper) și al Lesliei (Glenda Braganza) se intersectează atunci când David devine poștaș în zona ei și decide să o ajute pe ea și cei șase copii aflați în plasamentul acesteia. Ceea ce niciunul dintre ei nu realizează este că acțiunile lor combinate pun în mișcare spiritului Crăciunului, care îi poartă într-o aventură și pe Leslie o aruncă în brațele „domnului Perfect”.

  9 Decembrie, ora 20.00

  Crăciun la Cape Cod (A Cape Cod Christmas, 2021)

  Margot (Katie Leclerc) este o autoare pentru cărți de copii. Ea și familia ei participă la o ultimă cină de Crăciun în casa părintească, înainte să o vândă. Aflată în localitate, îl revede pe iubitul ei din copilărie, Christian (Brent Bailey) artist local apreciat. Cei doi fac o înţelegere, el îi va picta un tablou cu casa, iar ea acceptă să pozeze pentru un portret ca în copilăria lor. Și aici intervine magia Crăciunului care o va ajuta să rămână în locul în care inima ei își dorește.

  11 Decembrie, ora 16.00

  O noapte în decembrie (One December Night, 2021)

  Regizat de Clare Niederpruem, filmul are ca personaje principale doi impresari, Quin (Eloise Mumford) și Jason (Brett Dalton) în timp ce plănuiesc pentru a-i aduce pe aceeași scenă pe tații lor, două staruri rock care se ceartă, Mike (Peter Gallagher) și Steve (Bruce Campbell), pentru o emisiune specială de televiziune. Producția este debutul lui Bruce Campbell într-un film de Crăciun.

  13 Decembrie, ora 20.00

  Concursul de Crăciun (The Christmas Contest, 2021)

  Foștii iubiți Lara (Candace Cameron Bure) și Ben (John Brotherton) intră într-o competiție de Crăciun pentru a câștiga bani pentru cauze caritabile. Cetățenii orașului trebuie să voteze în urma dezbaterilor dacă de această dată este importantă victoria sau iubirea. Candace Cameron Bure și John Brotherton au mai jucat împreună în serialul Fuller House, producție nominalizată la Premiile Emmy.  

  16 Decembrie, ora 20.00

  Un Crăciun glazurat (Candy Coated Christmas, 2022)

  Molly (Molly McCook), o fată de oraș, are nevoie de fonduri pentru a-și finanța noua idee de afaceri, dar compania tatălui ei riscă să fie închisă. Singura posibilitate pentru Molly este să vândă vechea casă a mamei sale din Peppermint Hollow. Casa este închiriată de cea mai bună prietenă a mamei ei și Noah (Aaron O’Connell), care deține o plantație de mentă. Din fericire, din cauza vremii, este nevoită să rămână în localitate de Crăciun și descoperă o soluție pentru a rezolva toate problemele. 

  18 Decembrie, ora 16.00

  Nouă pisoi de Crăciun (The Nine Kittens of Christmas, 2021)

  Marilee (Kimberley Sustad), medic veterinar în Miami, revine în orașul natal, unde se oferă să îl ajute pe fostul ei iubit să îngrijească nouă pui de pisică abandonați. Inima ei va fi pusă la încercare în preajma micuțiilor bulgări de blană și a lui Zach (Brandon Routh), în prezent pompier. Se spune că toate cele nouă pisici au fost adoptate după filmări.

  20 Decembrie, ora 20.00

  Crăciunul în meniu (Christmas On The Menu, 2020)

  Când bucătăreasa-șefă Josie (Kim Shaw) merge acasă de sărbători și creează un meniu festiv special pentru noul bistro cu pensiune și mic dejun al mamei sale, se întâlnește cu Tanner (Clayton James), faimos critic culinar care i-a evaluat și vechea brutărie. În scurt timp, o poveste de dragoste de vacanță începe să înflorească între ei chiar la timp pentru Crăciun. Cu toții abia așteptăm să aflăm recenzia acestuia.

  23 Decembrie, ora 20.00

  Coincidență de Crăciun: Miracolul iubirii (A Godwink Christmas: Miracle of Love, 2022)

  Asistenta medicală Joy (Katherine Barrell) și scriitorul Eric (Alberto Frezza) se cunosc prin serviciul de voluntariat în preajma Crăciunului, când ajută familia Romero să-și reconstruiască și să-și amenajeze casa după un incediu. Echipa lucrează pentru a transforma casa într-un cămin cu amintiri și speranțe pentru ce va urma. În timpul petrecut împreună, Joy și Eric încep să viseze la un viitor comun.

  24 Decembrie, ora 16.00

  Partener de Ajun (A Date By Christmas Eve, 2019)

  Chelsea Simms (Vanessa Lengies), o tânără cu inima bună, lucrează pentru populara aplicație de întâlniri The Nice List și descoperă că aplicația a dezvoltat puteri magice. Chelsea începe să folosească noua abilitate pentru a-i face pe toți oamenii „obraznici” din viața ei să fie din nou buni. Dar când planurile sale au parte de consecințe și Fisher (Evan Williams), vecinul amabil care o place de mult pe Chelsea, este adăugat din greșeală pe lista obraznicilor, ea trebuie să găsească o soluție să repare totul înainte de Ajunul Crăciunului.

  24 Decembrie, ora 18.00

  Magia filmelor de Crăciun (Christmas Movie Magic, 2021)

  Scriitoarea Alli Blakeman (Holly Deveaux) trebuie să scrie un articol despre aniversarea unui film clasic de Crăciun, chiar din orășelul în care a fost filmată producția. Pentru că în joc este o promovare consistentă, Alli acceptă să călătorească pentru a relata despre subiect. Ajunsă la destinație se întâlnește cu un proprietar de teatru local, Brad (Drew Seeley), care îi dezvăluie originile misterioase ale cântecului original din film și Alli află că magia nu este întotdeauna doar pe ecran.

  25 Decembrie, ora 16.00

  Crăciun regal în Queens (A Royal Queens Christmas, 2021)

  Prințul Colin (Julian Morris) este trimis la New York înaintea regelui și reginei din Exter. La New York o întâlnește pe Dee Dee (Megan Park), când ea livrează deserturi la hotelul în care stă el. Dee Dee are nevoie de un pianist pentru repetiția cu un cor de copii, pe care îl pregătește pentru un concert de caritate, și îl recrutează pe Colin fără să știe cine este cu adevărat. Pentru că o place, acesta acceptă. Dar cum va reacționa ea când va ajunge să știe cine este el cu adevărat ?

  27 Decembrie, ora 20.00

  Un Crăciun cu blăniță (A Furry Little Christmas, 2022)

  Dr. Scarlett Miller (Kristi Murdock) este medic veterinar din New York, care își vizitează tatăl de sărbători. Un cățel simpatic, un alt medic și o furtună de zăpadă, pare că sunt ingredientele cheie pentru a o face să rămână în orășelul natal și să recreeze un Crăciun ca la New York.

  30 decembrie, ora 20.00

  Director de Crăciun (Christmas CEO, 2021)

  CEO-ul unei mici companii de jucării primește o ofertă unică de a fuziona cu o mega companie de jucării, dar va avea nevoie de semnătura fostului ei partener de business pentru a încheia afacerea. Acest lucru îi ajută să se redescopere și le va schimba amândurora viața. 

  Bianca Bujor - Editor Coordonator

  Editor Coordonator | bianca.bujor@radardemedia.ro

  Bianca Bujor - Editor Coordonator
  Bianca Bujor - Editor Coordonatorhttps://www.radardemedia.ro
  Editor Coordonator | bianca.bujor@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente