Connect with us

Seriale

Luna decembrie aduce două noi seriale turcești pe Timeless Dizi Channel Romania

„O parte din mine” și „Vremea despărțirii” vor bucura telespectatorii care iubesc genul „dizi” (denumirea turcească a telenovelelor) începând cu 1, respectiv, 13 decembrie.

Published

on

Foto Credit: Timeless Dizi Channel Romania

O parte din mine” este un serial dramatic despre două lumi care par foarte îndepărtate, dar care totuși se întâlnesc, se ciocnesc și încearcă să supraviețuiască. O poveste captivantă despre secrete de familie, dragoste, dar și înșelăciune. O familie bogată așteaptă ca fiul lor mai mare să aibă un moștenitor. Dar când el și soția încep să aibă dificultăți din acest punct de vedere, ei găsesc o mamă surogat, pe Elif.

Este o fată tânără care are nevoie disperată de bani, trădată de familia ei. Când descoperă că este mama biologică a bebelușului, se luptă pentru a-l recupera. Lucrurile se complică însă, cu Elif care se îndrăgostește de Kahraman, chiar fiul cel mare al familiei înstărite. Distribuția este formată dintr-o echipă grozavă de actori turci foarte cunoscuți. Elif este interpretată de Hatice Şendil; Kahraman este interpretat de Özcan Deniz – celebru actor, scriitor, regizor și producător turc, iar Defne este interpretată de frumoasa actriță Begüm Kütük. Serialul are 148 de episoade și Timeless Dizi Channel va difuza unul nou de luni până vineri, începând de mâine, la ora 17:40.

Vremea despărțirii” spune povestea unei mame și a copiilor ei, forțați să plece din mediul rural în oraș. Cennet – interpretată de minunata actriță Vahide Perçin – este o femeie puternică care s-a confruntat și s-a luptat cu viața ei plină de greutăţi foarte mulți ani în orașul provincial. Este a doua soție a unui bărbat, mamă și muncitoare, dar nu se răzvrătește niciodată împotriva sorții cu care se confruntă. Există un singur lucru la care se gândește mereu: copiii ei nu ar trebui să aibă aceeași soartă ca a ei.

Așa că, atunci când se ivește ocazia, își părăsește „locul”, doar pentru a le oferi copiilor viața pe care o merită. Cu toate acestea, această fericire nu va dura mult, pentru că fiica ei a fost prinsă într-o veche tradiție și promisă celui mai bogat om din sat, pentru măritiș. Acum, există doar două opțiuni pentru ei, să-şi rişte viaţa sau să fugă. Toate cele 42 de episoade ale serialului vor ține telespectatorii în fața televizoarelor deoarece este un serial dramatic intens, plin de răsturnări de situație, lecții de viață și momente emoționante. 

„Vremea despărțirii” începe la TDC pe 13 decembrie, la 22:20, și va continua în fiecare zi de luni până vineri.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending