Luna decembrie începe în forță la Prima TV! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Televiziune

Luna decembrie începe în forță la Prima TV!

Published

on

Decembrie este luna în care Prima TV împlinește 23 de ani și marchează începutul noutăților atât în zona de conținut, cât și în zona vizuală, odată cu trecerea la HD. După preluarea de către Clever Business Transilvania, profesioniști media din diverse domenii s-au alăturat televiziunii Prima TV din dorința de a construi o televiziune generalistă relevantă pentru publicul autohton, un brand media puternic, cu o imagine și un conținut de calitate.

 

În mai puțin de 3 luni de la preluare, întreaga echipă și-a unit eforturile pentru a le aduce telespectatorilor conținut nou axat pe entertainment produs local, în conformitate cu viziunea unei stații cu individualitate, umor și îndrăzneală. Ghidată de această misiune, noua echipă a început investițiile în zona de programe: în curând, jurnalele FOCUS îi vor invita pe telespectatori în primul studio virtual de știri, alături de Andreea Berecleanu și o echipă mai mare de prezentatori și reporteri. Știrile FOCUS vor aduce în fiecare seară, de la ora 18:00, informațiile esențiale, evenimentele, deciziile politice și evoluțiile socio-economice, precum și noutățile importante din sport, împachetate într-o grafică nouă, minimalistă, modernă.

Pe 1 Decembrie, de Ziua Națională, Prima TV dă un restart televiziunii odată cu premiera Selly Show, o producție complexă cu un aer proaspăt și original, care va pune sub lupă România, cu toate personajele și ipostazele ei. Un icon al generației tinere, Selly vine în televiziune hotărât să abordeze într-un mod direct și neconvențional subiecte extrem de importante pentru societatea românească, de la migrație, la alegeri, totul dintr-un punct de vedere personal.

 

“Sunt foarte încântat de acest parteneriat cu noua echipă de la Prima TV. Avem puncte comune care ne-au unit în această călătorie pe care o vom avea împreună. Este un vis împlinit pentru mine faptul ca astăzi reușesc să am un show care să fie o punte de legătură între online și tv. Sunt foarte mândru de asta, veți vedea pe 1 Decembrie despre ce este vorba și veți înțelege de ce am făcut acest proiect. Este cu adevărat un format inedit, unic în România”, spune Selly.

 

Selly Show are premiera pe 1 Decembrie, de la ora 20.00, la Prima TV, într-o ediție specială de Ziua Națională. Ulterior, Selly Show va putea fi urmărit vineri, 4 decembrie, de la ora 20.00 și din 12 decembrie, în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, la Prima TV.

Advertisement

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending