Connect with us

Grila de programe

Luna decembrie se anunţă plină cu bunătăţi la TV Paprika

Published

on

Reclame

Decembrie este luna cadourilor, dar şi a deliciilor, aşa că TV Paprika a pregătit emisiuni speciale de Crăciun. Din 1 decembrie, zilnic de la ora 7:15 și 20:30, descoperim Calendarul de Advent TV Paprika, sărbătorim Crăciunul la TV Paprika cu Rețete rapide de Crăciun cu Mary Berry sau Reţete rapide pentru Crăciun cu Jamie. Dar şi Crăciunul cu Gordon, Gino şi Fred, Delicii de Crăciun cu James Martin, Delicatesele festive ale lui Justine, facem Ultimele pregătiri de Crăciun cu Lorraine şi învăţăm Reţete simple cu Rachel Allen – Ediţie de Crăciun. 

 

Dăm startul meselor festive cu un Maraton al Campionatului Deserturilor (BAKE OFF), zilnic de la orele 23:15 și 16:00. Nu există Crăciun fără dulciuri, și toată lumea se bucură pentru un cadou frumos împachetat. Gerti prepară bunătăți care pot fi oferite cadou pentru fiecare zi în așteptarea Crăciunului, iar Anita le împachetează creativ, garantând că pregătirile de Crăciun în acest an vor fi de neuitat! Premiera Calendarul de Advent TV Paprika debutează chiar pe 1 decembrie, de la ora 14:15 și 23:00.

 

În ajun de Moş Nicolae, de la ora 18:30, primim în dar o premieră: Gordon, Gino şi Fred: Crăciun în Maroc. În această ediție specială de Crăciun, Gordon, Gino și Fred vizitează Marocul pentru o experiență autentică a culturii și bucătăriei locale și pentru cumpărături în bazar.

Tot pe 5 decembrie, de la ora 21:00, ne aşteaptă o altă premieră cu Sala de lupte culinare a lui Jamie și Jimmy – Crăciunul. Jamie și Jimmy organizează o petrecere neobișnuită în Southend Pier de pe malul mării. În pregătirea festinului perfect de Crăciun îi va ajuta și un invitat-surpriză, vedeta Rocketman și Kingsman, Taron Egerton. Aceștia vor etala niște mâncăruri fabuloase cu care atmosfera de sărbătoare va atinge cote maxime!

 

Pe final de an, mai exact în 28 Decembrie, de la ora 21:00, Jamie ne prezintă un show culinar special, Pandemie în bucătărie. În acest serial deosebit, filmat pe timpul carantinei, Jamie arată cele mai ingenioase metode pentru a folosi „comorile” din cămară și ingredientele de bază rămase în congelator și cum putem înlocui ingredientele din rețetă dacă ne lipsește ceva și nu putem da fuga până la magazinul din colț. Jamie e mai practic și mai amuzant ca niciodată: ne arată metode simple cu care putem prepara mâncăruri surprinzător de gustoase din ingredientele de bază pe care le avem în cămară. În fiecare episod vom putea vedea două mâncăruri apetisante, iar Jamie ne arată fața sa cea mai senină, degajată, simplă și bună.

 

 

 

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending