Connect with us

Grila de programe

TVR 2 vine in luna mai cu emisiuni-eveniment. Vezi detalii din grila de programe (galerie foto)

Avatar

Published

on

Sub sloganul „MAI bine în 2”, TVR 2 începe luna mai în forţă, cu cinci emisiuni speciale pentru cinci zile la fel de speciale: 1 mai – Ziua Muncii, 2 mai – 45 de ani de TVR 2, 3 mai – Ziua Libertăţii Presei, 5 mai – Sărbătoarea de Paşti şi 6 mai – o zi în care TVR 2 dă startul visurilor de vară.

1 mai muncitoresc… altfel
Miercuri, 1 mai, de la ora 15.10, „tovarăşii” Liana Stanciu şi Costea Lupescu sunt gazdele emisiunii „1 Mai muncitoresc”. Emisiunea va avea ca punct central deja celebrul „1 Mai muncitoresc”, o parodie în care vom regăsi cuvinte, idei şi imagini ale anilor „de aur”, dar şi trimiteri pline de haz la schimbările care au urmat. Cei doi moderatori vor încerca, alături de invitaţii lor, să afle ce a fost şi ce a mai rămas din sărbătoarea de 1 Mai.

„O emisiune de aducere aminte, de trecere în revistă, de comemorare a sărbătorii 1 Mai muncitoresc, aşa cum a fost ea şi nu mai este, aşa cum e acum şi cum n-ar mai trebui să fie”, spune Costea Lupescu. Liana Stanciu adăugă: „E o poveste de dinainte, din vremuri de care unii dintre noi nu-şi aduc aminte, pentru că erau puţin prea tineri. Dar, în acelaşi timp, 1 Mai pentru toată lumea înseamnă a venit vara, sezonul estival.”

Emisiunea va fi presărată cu momente comice şi de improvizaţie, iar invitaţii vor celebra Ziua Muncii,  aducându-şi aminte de „planul cincinal” şi cum a fost el realizat până la urmă. Printre invitaţii emisiunii se numără Mirabela Dauer, Violeta Andrei, Marina Florea, Mihai Alexandru şi Station 4, Adrian Ţuţu şi Boier Bibescu, Mateo şi Amy, Valentin Dinu, Carmen Movileanu şi Doru Ionescu, dar şi „brigada” de actori „Improvizatorii”. Emisiunea este difuzată simultan şi pe TVR HD şi online pe TVR+, iar pentru telespectatorii din străinătate este difuzată pe TVR Internaţional de la ora 21.00.

45 de ani de TVR 2 – cu Mihai Tatulici
Joi, 2 mai, de la ora 15.10, TVR 2 difuzează emisiunea-eveniment „Veniţi cu noi pe Programul 2”, o ediţie specială cu ocazia împlinirii a 45 de ani de TVR 2. În 2 mai 1968 Programul 2 emitea pentru prima dată. Alături de personalităţi care au contribuit la programele postului TVR 2 de-a lungul timpului, pe 2 mai, TVR 2  le oferă telespectatorilor un remember de suflet a tot ce a însemnat TVR 2 în 45 de ani de existenţă.
Talk-show-ul este moderat de Mihai Tatulici şi îi are ca invitaţi în platou pe câţiva dintre cei care au contribuit artistic la scrierea unei istorii de 45 de ani a postului TVR 2: Alexandra Velniciuc, Horia Moculescu, Ionel Stoica, Dumitru Graur, Cristian Ţopescu, Luminiţa Anghel, Alexandru Mironov, Eugen Roibu, Răzvan Butaru, Eugen Cristea, Doru Ionescu, Bogdan Stanoevici, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Gabriel Cotabiţă.
Emisiunea „Veniţi cu noi pe programul 2” poate fi urmărită de la aceeaşi oră şi online pe TVR+.

Exprimă-te liber! de Ziua Libertății Presei
Vineri, 3 mai, de la ora 15.10, TVR 2 marchează Ziua Libertăţii Presei printr-un talk-show moderat de Irina Păcurariu – „Exprimă-te liber!”. Subiecte diverse, motivații profesionale, argumente şi exemple vor fi discutate, dezbătute şi exprimate liber în platoul emisiunii de către Petrişor Obae, Adelin Petrişor, Bogdan Ficeac şi Ioana Avădani (director executiv Centrul pentru Jurnalism Independent).

Emisiunea „Exprimă-te liber!” poate fi urmărită de la aceeaşi oră online pe TVR+.

Rămânem în familie, pe TVR 2, pentru că „De Paşti, e mai bine în 2”
Duminică, 5 mai, de la ora 15.10, TVR 2 găzduieşte o emisiune în familie în care invitaţii vor fi cântăreţi, actori, sportivi, însoţiţi de familiile lor. Se vor afla în platou Monica Davidescu şi Aurelian Temişan (cu fetiţa Dora), George Ogăraru (cu soţia şi copiii), Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu, Luminiţa Anghel şi familia, Marius Ciprian Pop cu fetiţa, Dominic Dembinski şi Ilinca Goia (cu băiatul lor), Maria Crăciun împreună cu mama. Vor cânta: Cobzality, Holograf, Vunk, Bere Gratis, Aurelian Temişan, Alina Sorescu şi Corul de copii,  Luminiţa Anghel. Emisiunea „De Paşti, e mai bine în 2” este difuzată la aceeași oră online pe TVR+ şi poate fi urmărită pe TVR HD începând cu ora 20.30.

STAAART la… vară!
Luni, 6 mai, de la ora 15.10, Liana Stanciu şi Costea Lupescu dau startul la… vară! cu show-ul „Vara începe în 2”. Echipa emisiunii îi aduce în faţa camerei pe câţiva dintre oamenii de radio de referinţă pentru radioascultători şi le propune telespectatorilor să-i cunoască şi altfel decât pe calea undelor. Dau pronosticuri legate de hiturile acestei verii oamenii de radio: Bogdan Pavlică (Radio România), Liana Stanciu (Magic FM), dj OLIX, Cristi Niţu (Kiss FM), Răzvan Popescu (Radio ZU), Andi Bănică (Radio 21- Chişinău). Sunt invitaţi Proconsul, Cristina Rus, Krypton, Nicola, Hi-Q şi finalişti ai Fabricii de Staruri: Arpad Torok, Irina Remeş, Doina Spătaru, Andrei Bănică. Emisiunea „Vara începe în 2” este difuzată simultan şi pe TVR HD şi online pe TVR+.

Comentarii

Grila de programe

TVR 2 lanseaza grila de vara

Avatar

Published

on

Foto Credit: TVR

Din această săptămână, telespectatorii se vor bucura de noi programe pentru întreaga familie. Nu vor lipsi umorul, divertismentul, emisiunile despre sănătate şi natură, poveştile unor oameni excepţionali, ediţiile speciale şi sezoane noi ale emisiunilor consacrate.

 

Dacă e duminică, e „Drag de România mea”. Paul Surugiu Fuego dă startul celui de-al patrulea sezon al Galelor. Din 24 mai, telespectatorii sunt invitaţi să urmărească noi ediții duminica, de la ora 15:00. În acest sfârşit de săptămână suntem invitaţi la o celebrare specială a renumitului “Ansamblu Transilvania”, din Maramureș, care a aniversat în platoul emisiunii 60 de ani de existență. Printre marii artişti invitați să cânte și să povestească despre acest brand românesc se numără Angela Buciu și ea celebrând, la rându-i, 60 de ani de activitate. Ne vom întâlni şi cu Irina Loghin care va cânta, desigur, alături de Paul Surugiu.

 

Cum lumea s-a pus în mişcare, din 24 mai, de la ora 17:00, Mitică Popescu ne invită să urmărim un nou sezon de reportaje şi poveşti din zona rurală, spuse cu haz în emisiunea “D`ale lu` Mitica”. Pentru realizarea filmărilor s-au făcut eforturi deosebite. La 82 de ani, actorul Mitică Popescu a filmat în condiţii speciale de igienă şi protecţie sanitară, iar reporterul Marian Marin a ieşit din izolare pentru a pleaca pe teren, deşi are 66 de ani.

 

Din grila pentru întreaga familie nu lipseşte umorul. La TVR 2, vineri seara este “Gala Umorului”. Din 22 mai, de la ora 20:00, Corina Dănilă şi Dragoş Huluba  dau startul unui nou sezon, cu numărul XIII. Din Arhiva Televiziunii Române avem umor fin, de calitate, alături de mari actori de comedie: Toma Caragiu, Amza Pellea, Dem Rădulescu, Jean Constantin, Puiu Călinescu, Octavian Cotescu, Stela Popescu, Ştefan Bănică şi mulţi alţii. Aşa cum ne-am obişnuit, momentele de arhivă alternează cu cele din studio, iar  în distribuţie, alături de cei doi actori-prezentatori, îi revedem pe Dorel Vişan, Mirela Zeța, Marius Rizea şi Silviu Debu.

 

Dacă v-aţi propus să cunoaşteţi personalităţi emblematice, Irina Păcurariu vă invită la un nou sezon “Reţeaua de idoli”. Din 24 mai emisiunea se transforma în #rețeauadesperanță, unde sunt invitaţi oameni care ne-au ajutat să trecem mai ușor perioada de criză, români cu inițiativă, personaje care dau încredere că normalitatea, fie ea și una model nou, există. Duminică, de la ora 18:00, în prima ediţie îl vom cunoaşte pe doctorul Horaţiu Suciu, din Târgu Mureş, specializat în chirurgie cardiacă şi singurul medic care, alături de echipa sa, face transpant de inimă la copiii din România.

 

Poveştile unor oameni speciali le aflăm în fiecare marţi, de la ora 21:00, la “Destine ca-n filme”. Noul sezon debutează pe 26 mai, cu destine începute în România şi continuate în întreaga lume. Printre invitaţii Iulianei Marciuc se va număra şi alpinistul Alex Găvan care a reuşit să escaladeze munţii Karakorum din Pakistan, ajungând pe cel mai înalt vârf, Gasherbrum 2, la o înălţime de 8035 de metri fără oxigen suplimentar.

 

Poate vă gândiţi déjà la vacanţă sau la o ieşire în natură. Din 23 mai, emisiunea “Cap compas” e gata să vă poarte în călătorii pe meleaguri îndepărtate cu ediţii în premieră. În fiecare sâmbătă, de la ora 12:30, Elena Dinu şi Titi Dincă ne dezvăluie lumea din Extremul Orient până în Europa mediteraneeană iar emisiunile déjà consacrate la TVR2, “Pescar hoinar” (duminica, de la ora 10:00) şi “Natură şi aventură” (din 14 iunie), în România.

 

Despre sănătate şi frumuseţe aflăm (duminica, de la ora 12:30) în emisiunea “Sănătate cu de toate” şi din 23 mai, în fiecare sâmbătă, de la ora 17:00, prezentatoarea Alina Ionescu ne propune  “Zile cu stil”.

 

Din 30 mai, în fiecare sâmbătă, de la ora 11:00, sunt programate noi ediţii ale emisiunii despre cai de rasă şi competiţii ecvestre, în emisiunea “Descălecaţi în Carpaţi”. În schimb, pentru pasionaţii de… cai putere, Mihai Alexandrescu și Andrei Barbu, realizatorii emisiunii “MotorVlog”, difuzată sâmbata, de la ora 17.30, au pregătit noi provocări.

 

Emisiunea “E vremea ta!” revine la TV din 1 iunie, de la ora 19.45. După două luni şi jumătate în care fanii au aflat cele mai noi știri despre vreme, climă şi tot ceea ce ne înconjoară din mediul online, Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu se întorc pe micul ecran.

 

De Ziua Copilului, TVR 2 a pregătit ediţii speciale. Iuliana Marciuc, Liana Stanciu, Marina Almășan şi Irina Păcurariu, realizatoarele emisiunii #DEACASAIMPREUNA vă aşteaptă de la ora 20:00 pentru o serie de interviuri şi reportaje. La “România… în bucate” puteţi urmări o ediţie specială de la Timişoara.

 

Şi în luna iunie, la TVR 2 continuă emisiunea “Teleşcoala”. Pentru elevii care se pregătesc de examene, “Teleşcoala” oferă suport până pe 12 iunie.

De asemenea, în fiecare duminică,  de la ora 10:30, TVR 2 continuă să transmită în direct slujbele de la Catedrala Romano Catolică Sfântul Iosif, în emisiunea “Repere sacre”.

Comentarii

Continue Reading

Grila de programe

MODIFICARI IN GRILA KANAL D: Cel mai urmarit serial turcesc va avea mai multe difuzari!

Avatar

Published

on

Foto Credit: KANAL D

Motiv de bucurie pentru fanii serialelor turcesti pentru ca, incepand de saptamana viitoare, serialul „Ma numesc Zuleyha” va putea fi urmarit in fiecare seara, de luni pana vineri, de la ora 20:00.

Modificarea in grila vine in contextul in care semifinalele „Survivor Romania” vor fi difuzate in acest weekend, sambata si duminica, urmand ca  Marea Finala „Survivor Romania” sa poata fi urmarita pe 30 mai. Incapand chiar de saptamana viitoare, serile de luni si marti vor face loc serialului turcesc care a cucerit deja milioane de romani, „Ma numesc Zuleyha”.

 

O intriga plina de intorsaturi de situatie, o poveste incredibila de iubire, lupta continua a personajului principal, Zuleyha,  interpretata de Hilal Altinbilek, pentru dragostea sa si pentru copilul sau, ii vor tine in continuare pe telespectatori in fata micilor ecrane.

Saptamana in curs, serialul „Ma numesc Zuleyha” va putea fi urmarit, ca si pana acum, de miercuri pana vineri, de la ora 20:00, iar de saptamana viitoare, de luni pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

Comentarii

Continue Reading

Grila de programe

Noi premiere în luna mai la Film Now – “Captain Marvel” și “Midway”

Avatar

Published

on

În a doua jumătate a lunii mai, în premieră la Film Now, telespectatorii sunt invitați în Universul Marvel cu blockbusterul “Captain Marvel”: faceți cunoștință cu primul supererou pe care Nick Fury avea să-l întâlnească în cariera sa de agent SHIELD. Duminică, 17 mai, la 20:00, “Captain Marvel” ne dezvăluie povestea transformării lui Carol Danvers într-unul dintre cei mai puternici eroi ai universului, atunci când Pământul e prins în mijlocul unui război galactic între două rase extraterestre.

Acesta este primul film din Universul Marvel ce are în centrul său o eroină, interpretată la înălțime de Brie Larson. Și surprizele nu se opresc aici: plasată în anii ’90, aventura este cu totul nouă și originală, neîncorsetată de aventurile benzilor desenate. Cu un succes de casă enorm, “Captain Marvel” a avut încasări mondiale de peste 1,1 miliarde de dolari – devenind și primul film cu o supereroină ce trece de pragul de un miliard de dolari.

Duminică, 31 mai, de la ora 20:00, Film Now aduce o nouă premieră pe micile ecrane în România, ecranizarea unei bătălii istorice – momentul de cotitură al teatrului de lupta din Pacific, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Bătălia de la Midway” / “Midway” surprinde momentul de cumpănă, determinare și curaj al trupelor navale americane în fața puternicei flote japoneze – act decisiv pentru victoria trupelor aliate.

Midway” este proiectul de suflet al regizorului german Roland Emmerich, cunoscut pentru blockbuster-uri precum “The Day After Tomorrow” (2004), “Godzilla” (1998), “Independence Day” (1996) sau “The Patriot” (2000). Pentru această producție grandioasă, Emmerich a adus în distribuție o pleiadă de actori, precum Ed Skrein, Patrick Wilson, Luke Evans, Aaron Eckhart, Nick Jonas, Mandy Moore, Dennis Quaid, Tadanobu Asano și Woody Harrelson. Cu un buget de producție de 100 de milioane de dolari, “Midway” este unul dintre cele mai scumpe filme independente produse vreodată.

Seara de miercuri, 27 mai, nu este pentru cei slabi de înger. La 21:45, Film Now prezintă O aplicație de coșmar/ Countdown. Este povestea unei tinere care – în joacă – instalează o aplicație ce susține ca măsoară timpul până la moarte. Situația scapă însă de sub control și gluma se transformă într-o cursă contra-cronometru, în încercarea de a rămâne în viață. Un horror cu accente de thriller, O aplicație de coșmareste ecranizarea întrebării “ce-ar fi dacă”, în era digitală a lui “totul este posibil”.

 

Program:

CAPTAIN MARVEL

Captain Marvel – Disney, 2019

Duminica, 17 mai, la 20:00

Regia: Anna Boden,  Ryan Fleck

Cu: Brie Larson,  Ben Mendelsohn,  Samuel L. Jackson

Carol Danvers (Brie Larson) este fost pilot în U.S. Air Force. După un stagiu de pregătire în Starforce, o unitate militară de elită de pe planeta Kree, Carol devine unul dintre cei mai puternici eroi ai galaxiei.

Cu o mulțime de întrebări despre trecutul și identitatea ei, Carol se întoarce pe Pământ – unde se trezește în mijlocul unui conflict intergalactic între două rase de extratereștri.

 

Bătălia de la Midway

Midway – 2019, Freeman

Duminica, 31 mai, la 20:00

Regia: Roland Emmerich

Cu: Ed Skrein, Patrick Wilson, Woody Harrelson, Luke Evans, Mandy Moore

Povestea adevărată a incredibilei victorii ce a înclinat soarta Războiului din Pacific, în timpul Celui De-al Doilea Război Mondial, ducând la victoria Aliaților. La Midway,  depășiți ca număr, piloții și comandanții flotei americane au reușit să învingă un adversar incredibil de puternic – flota Japoniei.

 

O aplicație de coșmar

Countdown – 2019, Vertical Entertainment

Miercuri, 27 mai, la 21:45

Regia: Justin Dec

Cu: Anne Winters, Elizabeth Lail, Peter Facinelli, Talitha Eliana Bateman

O aplicație de telefon care arată când va muri persoana care o accesează se transformă într-o reală amenințare. După ce descarcă acest app, o asistentă medicală află că mai are de trăit doar 3 zile și trebuie să lupte cu timpul, dar și împotriva unei creaturi amenințătoare.

Comentarii

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0