Luna Octombrie la National Geographic si National Geographic Wild - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Luna Octombrie la National Geographic si National Geographic Wild

Published

on

CĂINE IMPOSIBIL

 Matt Beisner, expert în comportamentul câinilor, și echipa sa îi ajută pe proprietarii celor mai periculoși și adesea neînțeleși câini cum să se poarte cu acestia sau cum să reabiliteze câinii luați de la adăposturile locale după ce aceștia au fost respinși de alte familii. El folosește metode inovatoare pentru a le schimba comportamentul agresiv.

De luni, 11 octombrie, de la 19:00

 

 LUNA CROCODILILOR

Luna octombrie este “Luna Crocodililor” la National Geographic WILD, iar fiecare duminică este dedicată acestui aprig prădător. În fiecare an, crocodilii sunt puși la încercare de provocările extreme ale naturii, de luptele pentru dominare cu propria specie și își testează abilitățile și armele perfecte pentru vânarea prăzii.

Premiere în fiecare duminică, din 10 octombrie, de la 19:00

 

 ZIUA INTERNAȚIONALĂ A ANIMALELOR

National Geographic Wild va difuza pe 4 octombrie un maraton de 24 de ore, cu ocazia Zilei Internaționale a Animalelor. Scopul este creșterea statutului speciilor pentru îmbunătățirea standardelor de bunăstare din întreaga lume. Sărbătorirea Zilei Internaționale a Animalelor este menită să susțină și să mobilizeze mișcarea bunăstării animalelor într-o forță globală pentru a face lumea un loc mai bun pentru toți. Prin conștientizarea și educația sporită putem crea o lume în care animalele sunt întotdeauna recunoscute ca ființe simțitoare și bunăstarea lor este importantă. Premiere: Secrete la Zoo: Ziua Mondială a Animalelor și Photo Ark.

 

Pe parcursul întregii zile de 4 octombrie

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending