Connect with us

Televiziune

Luna Septembrie se anunţă premium la Focus Sat TV cu sezonul 2 din Pedagogul şi ZeroZeroZero

Published

on

             Focus Sat TV continuă și în luna septembrie difuzarea serialelor europene multipremiate distribuite de Canal+. Premierele lunii, difuzate în serile de luni și joi, sunt sezonul doi din Pedagogul și serialul ZeroZeroZero.

 

Din 9 septembrie, de la 21:30, la Focus Sat TV, ne întoarcem la școală cu sezonul doi al serialului Pedagogul (The Teach), difuzat în premieră în România, care scoate o foaie de hârtie și așterne povestea unui nou sistem educațional corupt și bolnav, aflat în nevoie de o lecție din partea profesorului Paweł Zawadzki.

 

După primul sezon care a doborât recordul de urmărire pe Canal+ Polonia, premiat cu două premii importante ale Academiei Poloneze de Film, apreciatul serial thriller Pedagogul revine cu unul nou, de opt episoade, în regia lui Lukasz Palkowski (Gods, Rezerwat) și Maciej Bochniak (Disco Polo). Acțiunea acestui sezon răspunde unor întrebări rămase în aer la finalul sezonului întâi și îl obligă pe profesorul Paweł Zawadzki (Maciej Stuhr) să accepte un post la catedra unui liceu de elită din Wroclaw. La scurt timp după ce începe să predea, Pawel descoperă adevăratele motive pentru care a fost pus în funcție și că numele de prestigiu al instituției este doar o fațadă. Dar cine altcineva poate face o investigație ca la carte, dacă nu profesorul Paweł Zawadzki ? La fel de surprinzător, alert și profund, sezonul doi îi păstrează în poveste pe actorii Szymon Piotr Warszawski, în rolul agentului Radek Kędzierski, pe Katarzyna Dabrowska, în rolul Martei Mirska, iubita lui Paweł, și actrița Paulina Szostak, interpreta elevei Ewelina Rozlocka, căreia Paweł îi oferă o nouă șansă la viață.

23 septembrie este data la care începe serialul ZeroZeroZero, difuzat de la ora 22:00. De la creatorii Leonardo Fasoli, Mauricio Katz și Stefano Sollima, producția lansată în 2019, filmată în 148 de zile pe trei continente (în cinci țări diferite: USA, Mexic, Maroc, Senegal și Italia), este recunoscută pentru sinceritatea brutală cu care redă călătoria unui transport de 5 tone de cocaină din Mexic până în mâinile unui puternic cartel italian aflat în pragul unui colaps financiar. Reprezentând un gen dominat deja de producții celebre precum Narcos, The Wire, Breaking Bad sau Traffic, această mini-saga, pe jumătate thriller pe jumătate dramă de familie, are un mare atu: prezintă afacerea cu droguri din 3 perspective diferite – beneficiarul (cartelul din Calabria condus de vârstnicul Don Minu permanent sabotat de nepotul său ambițios), distribuitorul (cartelul din Mexic condus de Manuel Contreras, fost lider din armata Forțelor Speciale) și intermediarul (familia Lynwood formată din patriarhul Edward (Gabriel Byrne), fiica isteață și descurcăreață Emma (Andrea Riseborough) și fiul plin de slăbiciune și nesiguranță Chris (Dane DeHaan).

 

Actori precum Andrea Riseborought, Dane DeHaan, Giuseppe De Domenico, Diego Catano, Adriano Chiaramida, Francesco Colella, Harold Torres și Gabriel Byrne își aduc contribuția prin interpretarea apreciată de critici și redau personaje memorabile care se ghidează după două principii: „traficul de droguri ține economia mondială pe linia de plutire” și “cu cât riscul este mai mare cu atât mai senzațional este profitul”.

 

Focus Sat TV este disponibil în toate pachetele TV satelit Acces sau în aplicația Focus Sat cu pachetele TV online Play TV. Luna septembrie te așteaptă cu cea mai avantajoasă ofertă TV online. La activarea unuia din cele 2 pachete TV online, Play TV sau Play TV Extra, beneficiezi de 2 luni de vizionare la preț de 1. Convinge-te, testează gratuit aplicația Focus Sat timp de 7 zile.

 

Mai multe informații despre produsele Focus Sat pe:

Web: www.focussat.ro

Advertisement

Facebook: https://www.facebook.com/FocusSatRomania

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending