Connect with us

Emisiuni

Luni, în cel mai tare show de la PRO TV Uite cine dansează! – 10 dansuri vor face ocolul Pământului

Avatar

Published

on

10 perechi inedite de dansatori, 10 dansuri pline de culoare, strălucire, mister, energie și un spectacol plin de umor și pasiune, luni, de la 20:30, în cea de-a treia ediție Uite cine dansează!.

Concurenții repetă, în medie, câte 8 ore pe zi, chiar și în weekend, și învață stiluri tradiționale din lumea întreagă, pe care le vor executa pe ritmuri de dans sportiv.

 

În show-ul de luni vom vedea o adevărată desfășurare de forțe pe scenă: machiaje speciale, create pentru a reflecta cultura din care face parte fiecare dans, peste 70 de costume extraordinare, gândite și realizate în timp record, elemente fascinante de grafică și lumini, care ne vor teleporta în pași unduitori în diverse colțuri ale lumii și ne vor face cunoscute tradiții fascinante.

Tot în cea de-a treia ediție Uite cine dansează!, coregrafii-concurenți din cele 10 perechi vor dansa atât cu partenerii lor din concurs, cât și cu baletul Cobo. Împreună vor crea un moment special în timpul show-ului și vor prezenta un moment de folclor mexican stilizat, un stil electrizant, plin de efervescență, dinamism și foarte multă culoare.

 

Toți concurenții își doresc să rămână cât mai mult timp în cea mai tare competiție a dansului, sunt extrem de ambițioși și pregătesc reprezentații fabuloase cu care speră să impresioneze, însă luni, 20 martie, încă o pereche va fi eliminată în urma notelor obținute de la cei patru jurați și a voturilor primite din partea publicului.

 

Emoțiile vor crește, dar Gigi Căciuleanu, Andreea Marin, Florin Călinescu și Mihai Petre, împreună cu cei doi prezentatori, Mihaela Rădulescu și Cabral, vor transforma totul într-un show plin de umor și de foarte multă voie bună, de la 20:30, la Uite cine dansează!.

 

 

Foto Credit: PRO TV

REZULTATE PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară

Comentarii

comments

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending