Connect with us

Seriale

Luni, vedem cum reacționează Leo atunci când Vlad îi spune: ”Mulțumesc, șefule Clește!”

Published

on

Răzvan e din ce în ce mai hotărât să investigheze ceea ce i s-a întâmplat fratelui său și dispariția acestuia, fiind convins că Adrian a fost victima unei nedreptăți. Băiatul nu ține cont de sfaturile mamei sale și apelează la Ștefan și la Leo pentru a-l ajuta să găsească toate răspunsurile. Cei doi sunt șocați și încearcă prin orice modalitate să se răzgândească și să renunțe la idee, pentru că ar putea intra în mari încurcături. Însă Leo și Ștefan decid să fie alături de el și să-l urmărească pas cu pas, să nu afle ceea ce nu ar trebui. Cum fac acest lucru și ce planuri au cu Răzvan, vedem luni, de la 20:30.

Leo și Răzvan ajung la orfelinat și discută cu fiul paznicului omorât în timpul jafului de la cazinoul Rainbow Star. Întâlnirea îi sperie și îi provoacă amintiri dureroase lui Leo, care nu mai suportă presiunea. Cum reacționează și ce decizie ia, aflăm în cel de-al optulea episod VLAD.

Ștefan este implicat într-o altercație, iar Vlad decide să se implice și să-l ajute pe cel care în urmă cu ani buni îi era ca un frate. În timpul luptei dintre cei doi și agresori, apar și Leo și Tibi, care veneau hotărâți să scape de Vlad. La finalul unei bătăi sângeroase, vom vedea ce decide Ștefan să facă, dar și de ce Vlad îi spune lui Leo: ”Mulțumesc, șefule Clește!” și, mai ales, care e reacția bărbatului atunci când aude vorbele spuse cu ani în urmă de Adrian.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending