sâmbătă, februarie 24, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăTeleviziuneReality ShowLupta pentru amulete încinge spiritele în platoul show-ului culinar încă de la...

  Lupta pentru amulete încinge spiritele în platoul show-ului culinar încă de la prima ediție Chefi la cuțite

  Show-ul culinar care a făcut istorie în România, înregistrând recorduri de audiență, revine din seara aceasta la Antena 1! Sezonul 10 Chefi la cuțite începe la Antena 1 cu o premieră maraton în 4 ediții consecutive: în această seară, de la ora 20:00, și luni, marți și miercuri, 5, 6 și 7 septembrie, de la ora 20:30.

  Este un sezon în care ambițiile celor trei Chefi, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, sunt mai mari ca oricând, fiind vorba de întrecerea care marchează 10 ani de când alcătuiesc trio-ul de senzație al gastronomiei românești. Iar lupta pentru prima amuletă a sezonului dovedește asta din plin: jurații și-au pregătit cuțitele și mai ascuțite și intră în arena culinară cu strategii noi.

  ”Este o amuletă spectaculoasă, care va aduce o întreagă nebunie!”, declară Cătălin Scărlătescu în prima ediție Chefi la cuțite, imediat după dezvăluirea importantului avantaj pus în joc. Dornic să câștige cea dintâi înfruntare, Chef Bontea recurge la o soluție care aprinde spiritele în platoul Chefi la cuțite. ”Punctele tale forte sunt manipularea și instinctul!”, îi dă replica Florin Dumitrescu. ”Deja m-au luat nervii și supărarea”, anunță Cătălin Scărlătescu, în timpul primei confruntări din noul sezon.

  Dacă lupta pentru amuletă le pune nervii la încercare celor trei Chefi, audițiile pe nevăzute le oferă surprize pe bandă rulantă încă de la început: de la farfurii spectaculoase la povești impresionante ale concurenților și de la combinații neașteptate de condimente și gusturi la invitați faimoși. Una dintre farfuriile jurizate în prima ediție poartă o semnătură celebră: Jean de la Craiova a acceptat provocarea de-a le găti Chefilor după doar câteva ore de… exerciții în bucătărie.

  ”Eu nu gătesc aproape deloc, dar am început să iau lecții. În primul rând, nu vreau să-mi dezamăgesc familia – pe soția și pe fiica mea. Pentru că mi-au zis: <Dacă nu vii măcar cu un cuțit…>. Așa că sper să mă descurc. Dacă ar fi venit cu mine soția, câte capace mi-aș fi luat! Pentru că eu pe orice pun mâna, sparg sau stric”, a declarat el cu umor. Cum se va descurca artistul în bucătărie și care dintre Chefi va câștiga prima amuletă a sezonului telespectatorii vor afla în această seară, de la ora 20:00, la Antena 1, în prima ediție Chefi la cuțite.

  Sezonul 10 al celei mai urmărite întreceri gastronomice din România va dezvălui o rețetă aniversară Chefi la cuțite îmbogățită cu noi ingrediente. Este prima dată când show-ul are două prezentatoare, o formulă care face cu atât mai special sezonul 10 Chefi la cuțițe. Irina Fodor prezintă primele ediții ale emisiunii, rol pe care l-a preluat atunci când Gina Pistol a fost diagnosticată cu COVID-19. Iar Gina revine în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de defășurare a show-ului, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

  Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon. Toate surprizele vor fi descoperite rând pe rând de telespectatori, la Antena 1, începând din această seară, de la ora 20:00, urmând ca luni, marți și miercuri, Chefi la cuțite să fie difuzat de la ora 20:30.

  Dorin Huntai- Redactor-Șef

  Editor-in-Chief, Founder, Owner | dorin.huntai@radardemedia.ro

  Dorin Huntai- Redactor-Șef
  Dorin Huntai- Redactor-Șefhttps://www.radardemedia.ro
  Editor-in-Chief, Founder, Owner | dorin.huntai@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente