Connect with us

Miercuri seară a avut loc o eliminare neașteptată la Ferma vedetelor! Benny, primul duelist ales, a decis să îl provoace la duel pe Mircea N. Stoian. Probele au fost în avantajul lui Mircea, fiind alese de el și a dat dovadă de rapiditate și strategie, eliminându-l pe Benny după trei probe tensionate. 

Ediția de miercuri seară a fost lider de audiență pe toate categoriile de public, fiind urmărită de aproximativ 1.7 milioane de telespectatori, la nivel național, pe întreg intervalul de difuzare, între 20:31 – 22:33. Cel mai urmărit minut al competiției, de la 20:51, a reunit peste 2.1 milioane de telespectatori. La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, Ferma vedetelor a fost lider de audiență, obținând 9.2 puncte de rating și 20.5% share.

Vremea a fost cea care le-a pus cele mai multe piedici fermierilor. Ploaia care s-a năpustit asupra lor i-a împiedicat să își ducă la bun sfârșit sarcinile date de Nea Rață. Pentru că nu au avut grijă corespunzător de animale, aceștia au fost pedepsiți de Master Rață, fiind închiși în oborul pentru capre. Spiritele s-au încins între Nea Rață, care a venit binevoitor să le aducă capre și să verifice sarcinile pentru a le da arginți, și Lili Sandu, fermierul săptămânii. Pentru că nu au reușit să finalizeze sarcinile, Nea Rață le-a dat doar 5 arginți și le-a făcut un program pe zile și pe ore, cu responsabili pentru fiecare activitate a fermei: “Când le spun sarcinile săptămânii, ei râd fasolea la mine în loc să fie atenți!”. Nea Rață a venit în fermă cu o bătrânică de 85 de ani, care i-a învățat pe fermieri să lucreze în lut după o tehnică veche, dar și cu ingrediente pentru a face tortul de nuntă.

Fermierii năzdrăvani, care se pare că o țin din boacănă în boacănă, au reușit să piardă capra adusă de Nea Rață ce le dădea cel mai mult lapte: „De unde să știe ea să vină încoace, că e venită de o oră aici?!”, a spus Octavian.

Maria și Marcel și-au reînnoit jurămintele în fermă, în fața primarului Rață, avându-i martori pe colegii lor și pe Iulia Vântur. Cei doi au promis că vor face un copil, iar Nea Rață s-a oferit să fie naș. Petrecerea de nuntă s-a lăsat cu cântec, tort și multă veselie: „Tortul! Abia așteptam să mâncăm tortul!”, a recunoscut AMI, iar Paul a completat: „Intrasem într-o depresie de dulce!”.

Jocurile de culise încep să fie din ce în ce mai evidente, iar strategiile împart grupul în bisericuțe, însă la un moment dat toate aceste lucruri ies la iveală: „Cred că nu suntem sinceri unul cu celălalt!”, a declarat AMI.

Duelul dintre Benny și Mircea a fost unul încărcat de tensiune. Cei doi au dat tot ce au putut și s-au luptat în trei probe diferite, care au pus accent pe rapiditate și viteza de reacție.

La prima probă, Ridică vela, cei doi dueliști au trebuit să descurce sfoara încurcată pe o bârnă pentru a reuși să ridice vela complet. Primul care a reușit să facă acest lucru, dând dovadă de rapiditate, a fost Mircea N. Stoian, câștigând proba la limită.

La cea de-a doua probă, Găsește indiciile, dueliștii au trebuit să găsească mai multe lemne ascunse în fân pe care erau scrise cuvinte ce formau 3 proverbe. Primul care a reușit să găsească două proverbe și să le afișeze pe tăblie, a fost Benny, egalând scorul.

La cea de-a treia probă, Răspunzi și câștigi, dueliștii au trebuit să își dovedească cunoștințele de fermieri, răspunzând la 10 întrebări din cartea fermei. Cel care răspundea corect la o întrebare avea posibilitatea de a anula un punct adversarului, răsturnându-și în cap o găleată cu conținut necunoscut. Benny a reușit să îi anuleze un punct lui Mircea, însă cel din urmă a fost mai curajos și a riscat, răsturnându-și două găleți în cap pentru a-i anula două puncte lui Benny. Astfel, Mircea a reușit să câștige duelul și să rămână în Ferma vedetelor.

Mă bucur că am făcut parte din acest proiect, mă bucur că am întâlnit și, sper eu, că am câștigat prieteni noi! Până și din înfrângeri ai ceva de învățat!”, a declarat Benny.

Săptămâna viitoare continuă aventurile în fermă, iar noi provocări îi vor lua prin surprindere pe fermieri. În fiecare săptămână rămân din ce în ce mai puțini, iar presiunea concursului începe să își spună cuvântul. Cei opt concurenți rămași în competiție croiesc noi strategii în drumul către marele premiu de 50.000 de euro și titlul de Fermierul anului!

Ferma Vedetelor, PRO TV

Ferma Vedetelor, PRO TV

Ferma Vedetelor, pro tv (5) Ferma Vedetelor, pro tv (2) Ferma Vedetelor, pro tv (3) Ferma Vedetelor, pro tv (1) Ferma Vedetelor (10)

 

Comentarii

Analize

Kanal D, pe primul loc in preferintele publicului cu editia de duminica a emisiunii “Asta-i Romania!”

Avatar

Published

on

Foto Credit: KANAL D

Editia de duminica a emisiunii de reportaje “Asta-i Romania!” a plasat Kanal D pe primul loc pe podiumul audientelor, telespectatorii au ales ca prima optiune materialele din emisiunea prezentata de Mihai Ghita. Ieri, pe parcursul difuzarii “Asta-i Romania”, Kanal D s-a pozitionat pe primul loc in topul televiziunilor, atat pe targetul National, cat si All Urban.

            Peste 593.000 de romani din intreaga tara au urmarit in medie, in fiecare minut al difuzarii, emisiunea “Asta-I Romania!”. Minutul de maxima audienta, atins la 15:05, a adunat in fata micilor ecrane, la Kanal D, peste 762.000 de fani.

            Duminica, in intervalul orar 14:30 – 16:00, Kanal D a fost lider de audienta pe doua segmente de public, inregistrand 3,4% rating si 12,4% cota de piata, pe targetul National, si 2,0% rating si 8,2% cota de piata, pe targetul All Urban.

            ​Unul dintre subiectele care au starnit interesul telespectatorilor in editia de duminica a emisiunii “Asta-I Romania!” a fost prezentarea cazului cutremurator de sclavie din Maramures, ce a socat o tara intreaga. Asemeni intamplarilor care au facut inconjurul lumii, in celebrul caz Berevoiesti, Arges, si de data aceasta a fost vorba despre sclavi si de stapanii lor care fac legea, la vedere, fara nicio teama de lege, de autoritati. 

 

All UrbanChannelsRtg%Shr%Rtg(000)
 Kanal D2,08,2187
 Romania TV1,87,5172
 Antena 31,45,9134
ASTA-I ROMANIAPro TV1,45,8132
14:30-16:00Antena 11,35,3122
Source: Kantar Media Romania    
Date: 28.06.2020    
     
     
NationalChannelsRtg%Shr%Rtg(000)
 Kanal D3,412,4593
 Romania TV2,07,3349
 National TV1,55,7272
ASTA-I ROMANIAAntena 11,45,1245
14:30-16:00Pro TV1,34,8231
Source: Kantar Media Romania    
Date: 28.06.2020    

 

Comentarii

Continue Reading

Analize

Kanal D a dat din nou lovitura, statia a fost lider de audienta

Avatar

Published

on

Foto Credit: KANAL D

Stirile Kanal D de la ora 12:00, in preferintele telespectatorilor. Kanal D, pe primul loc, la nivel National si All Urban

Stirile Kanal D de la ora 12:00 de ieri, 25 iunie, a fost prima optiune a telespectatorilor, Kanal D clasandu-se pe primul loc in topul televiziunilor din Romania. Conform  datelor furnizate de Kantar Media, Kanal D a fost lider de piata cu Stirile Kanal D, atat in randul publicului din intreaga tara, cat si la orase. In ceea ce priveste targetul Comercial, statia s-a pozitionat pe locul doi in preferintele telespectatorilor.

            Stirile Kanal D de pranz, prezentate de Ilinca Obadescu au fost urmarite ieri, in medie, in fiecare minut al difuzarii, de peste 398.000 de fani. Minutul de maxima audienta, atins la 12:57, a adunat in fata micilor ecrane, la Kanal D, peste o jumatate de romani (509.000).

            ​Joi, in intervalul orar  12:00 – 13:00, Kanal D a inregistrat 2,3% rating si 14,9% cota de piata, pe targetul National, 1,9% rating si 14,0% cota de piata, pe targetul All Urban, si 1,6% rating si 17,4% cota de piata, pe targetul Comercial.

Comentarii

Continue Reading

Analize

Kanal D, lider absolut de audienta cu „Teo Show”!

Avatar

Published

on

        „Teo Show”,  emisiunea prezentata Teo Trandafir si Bursucu, la Kanal D,  se afla pe primul loc in preferintele telespectatorilor, fiind urmarita de sute de mii de romani la fiecare difuzare.

        Luni, 22 iunie, Kanal D s-a clasat pe primul loc in topul televiziunilor din Romania, cu „Teo Show”, pe toate categoriile de public monitorizate, conform datelor furnizate de Kantar Media.

        Aproape o jumatate de milion de fani (456.000) au urmarit editia de ieri a show-ului, in medie, in fiecare minut al difuzarii. Minutul de aur (15:00) a adunat in fata micilor ecrane, la Kanal D, peste 677.000 de telespectatori din intreaga tara.

        ​Ieri, in intervalul orar 15:00 – 17:00, Kanal D si-a adjudecat pozitia de lider de piata, inregistrand 2,6% rating si 13,1% cota de piata, pe targetul National, 2,4% rating si 11,5% cota de piata, pe targetul All Urban, si 1,7% rating si 15,2% cota de piata, pe targetul Comercial.

 

Comentarii

Continue Reading

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0