Lupte: Ana Maria Pavăl, locul 5 la Europenele de la Tbilisi, la categ. 55 kg - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Sport

Lupte: Ana Maria Pavăl, locul 5 la Europenele de la Tbilisi, la categ. 55 kg

Published

on

După medalia de argint cucerită miercuri de românca Estera Dobre în limitele categoriei 51 kg, joi, speranţele reprezentanţilor ţării noastre la Campionatele europene de lupte de la Tbilisi s-au concentrat pe o altă sportivă cu experienţă în arena internaţională, Ana Maria Pavăl (55 kg), care, deşi a reuşit să intre în lupta pentru medalii, s-a clasat în cele din urmă pe locul 5.

Pavăl a fost ghinionistă chiar de la tragerea la sorţi, căzând încă din primul tur cu viitoarea campioană europeană, suedeza Sofia Mattsson, în faţa căreia a pierdut la puncte, după care, în recalificări, a dispus de Mariana Eşanu (Moldova), după care a luptat pentru bronz cu Emese Barka (Ungaria). După un meci extrem de echilibrat, Barka a obţinut victoria la diferenţă de un singur punct.

Medalia de aur a acestei categorii a fost, aşadar, obţinută de Mattsson, care a dispus în finală de Maria Prevolaraki (Grecia), medaliată cu argint, în timp ce medaliile de bronz au intrat în posesia ucrainencei Irina Husiak şi a unguroaicei Emese Barka.

La categoria 67 kg, Andrea Simon s-a oprit în sferturile de finală, unde a fost eliminată de poloneza Daria Osocka. Aurul în întrecerea feminină la 67 kg a revenit unei luptătoare din Ucraina, Alina Stadnik-Mahinia, argintul unei sportive din Israel, Ilana Kratysh, cu bronz fiind recompensate Aline Focken (Germania) şi Svetlana Babuşkina (Rusia).

AGERPRES

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending