Connect with us

ALL MEDIA

Lupte: Românii Dukov şi Ceaban au fost aproape de calificarea la JO 2012

Avatar

Published

on

Luptătorii români Andrei Dukov (cat. 55 kg) şi Yan Ceaban (cat. 66 kg), la stilul liber, au fost aproape de a obţine calificarea la Jocurile Olimpice de vară de la Londra, dar s-au clasat pe locul 3 la turneul preolimpic de la Sofia, în condiţiile în care doar primele două poziţii obţin dreptul de a participa la JO 2012.

Dukov a terminat pe locul 3 la cat. 55 kg, în urma georgianului Vladimer Hincegaşvili şi a turcului Ahmet Peker, după ce i-a învins pe moldoveanul Alexandru Chirtoacă (turul I) şi pe azerul Mahmud Magomedov (sferturi), fiind învins de turcul Peker în semifinale. Dukov l-a întrecut în meciul pentru locul 3 pe ucraineanul Vitali Gurski.

La cat. 66 kg, Yan Ceaban a câştigat în optimi la moldoveanul Vladimir Gotisan, în sferturi a pierdut la armeanul Devid Safarian, dar i-a învins în recalificări pe elveţianul Steven Graf şi în meciul pentru locul 3 pe germanul Martin Sebastian Daum. Ali Şabanov (Belarus) şi Devid Safarian (Armenia) au ocupat primele două locuri şi s-au calificat la JO.

În limitele cat. 84, Gheorghiţă Ştefan (foto) a terminat pe locul 5. În optimi a câştigat la belarusul Amarhagi Magomedov, în sferturi l-a învins pe lituanianul Edgaras Voitechovskis, dar a pierdut în semifinale la turcul Ibrahim Bolukbaşi şi meciul pentru locul 3 cu polonezul Maciej Michal Balawender. La Olimpiadă s-au calificat armeanul Gadjimurad Nurmagomedov şi turcul Bolukbaşi.

Ovidiu Valentin Popescu a terminat pe locul 9 la cat. 60 kg, după ce a pierdut în primul tur la turcul Selahattin Kilicsallayan. Primele două poziţii au fost ocupate de azerul Toghrul Asgarov şi de bulgarul Anatolie Guidea.

La cat. 74 kg, Marius Lucian Atofani s-a clasat pe 12, după ce a pierdut în turul I la bulgarul Kiril Terziev şi în recalificări la moldoveanul Roman Dermenji. Rusul Adam Saitiev a câştigat categoria, urmat în clasament de bulgarul Terziev.

Adrian Recorean s-a clasat pe 12 la cat. 96 kg, după ce a cedat în turul I la ucraineanul Alen Zasieiev. Rusul Abdusalam Gadisov şi georgianul Gheorghi Gogşelidze s-au calificat la JO 2012.

Sâmbătă şi duminică vor concura alţi 12 români: Rareş Chintoan (120 kg) la lupte libere, Estera Dobre (cat. 48 kg), Ana Maria Pavăl (55 kg), Beatrice Oancea (63 kg), Diana Mudrag (72 kg) la lupte feminine, Virgil Munteanu (cat. 55 kg), Aurelian Leciu (60 kg), Georgian Carpen (66 kg), Ionel Puşcaşu (74 kg), Robert Papp (96 kg), Alin Alexuc (120 kg), la greco-romane.

Sportivii români mai au şansa de a obţine calificarea la JO 2012, cu prilejul turneelor preolimpice de la Taiyuan (China, 27-29 aprilie) şi Helsinki (4-6 mai).

AGERPRES

Comentarii

ALL MEDIA

CANCAN.RO: Coronavirusul loveşte din nou! Andreea Esca a fost confirmată pozitiv!

Avatar

Published

on

            Andreea Esca s-ar afla printre angajații PRO TV care sunt infectați cu noul coronavirus. Potrivit surselor CANCAN.RO, vedeta postului ar fi luat virusul de la o petrecere pe plajă, organizată cu ocazia deschiderii resortului Novum by the Sea.

 

Confirmarea vine la doar două zile de la notificarea trimisă de PRO TV, care anunța că mai mulţi angajați ai stației au fost infectați cu noul coronavirus, fără să le precizeze însă, numele. Surse medicale au declarat că vedeta Știrilor PRO TV ar fi deja internată.

 

Imaginile de la petrecere, difuzate la Măruță

La evenimentul cu mai mult de 50 de persoane invitate, nimeni nu părea interesat de păstrarea regulilor sanitare. Într-un material video, difuzat pe 30 iunie, în emisiunea „La Măruță”, Andreea Esca apare cu mască în timp ce dansează. Mai târziu, apare în imagini și fără mască, făcând fotografii unor influenceri.

Andreea Esca, alături de fiica sa

Andreea Esca a fost la inaugurarea resortului, alături de fiica sa, Alexia. Tânăra a postat imagini înainte de concertul Deliei. „Ne-am făcut formație: «SUPERBE NON STOP». Am avut plăcerea de a cânta în deschiderea Deliei! @delia. Pentru concerte DM @andreeaesca !”, a scris Alexia Eram, pe Instagram. De altfel, evenimentul a fost mediatizat de PRO TV, care a avut și o echipă de filmare care a luat interviuri participanților.

 

Ce anunța Pro TV vineri, 10 iulie

Postul de televiziune Pro TV a trimis un comunicat de presă prin care a informat că mai mulți angajați au fost confirmați pozitiv cu noul coronavirus. Mai mult, potrivit aceleiași surse, testările continuă încă pentru cei care au intrat în contact cu angajații deja confirmați. După confirmarea acestor cazuri, s-a luat imediat măsura dezinfectării tuturor suprafețelor, a sediului și a tuturor mașinilor companiei.

 

„Întreaga echipă care a intrat în contact direct sau indirect a fost și este în continuare testată. De asemenea, au fost luate măsuri suplimentare celor deja existente în PRO TV. Întregul sediu, studiourile și mașinile companiei au fost dezinfectate imediat după aceste confirmări, adițional față de dezinfecțiile profesionale care aveau deja loc zilnic în incinta companiei din luna martie”, a transmis postul de televiziune.

 

Sursa CANCAN.RO:

https://www.cancan.ro/a-primit-rezultatul-testului-andreea-esca-confirmata-100-cu-noul-coronavirus-20242646

 

Comentarii

Continue Reading

ALL MEDIA

PRO TV intensifică măsurile împotriva transmiterii COVID-19!

Avatar

Published

on

În cursul acestei săptămâni, câțiva angajați au fost confirmați, din păcate, ca fiind infectați cu COVID-19. Colegii noștri urmează cu strictețe recomandările autorităților și ale specialiștilor.

 

Întreaga echipă care a intrat în contact direct sau indirect a fost și este în continuare testată. De asemenea, au fost luate măsuri suplimentare celor deja existente în PRO TV. Întregul sediu, studiourile și mașinile companiei au fost dezinfectate imediat după aceste confirmări, adițional față de dezinfecțiile profesionale care aveau deja loc zilnic în incinta companiei din luna martie.

 

Încă dinaintea declarării stării de urgență, în sediul și platourile PRO TV au fost impuse măsuri stricte de siguranță, suplimentare celor prevăzute de autoritățile statului. Astfel, peste 50% dintre angajați lucrează de acasă, iar echipele care continuă să vină la sediu sau platouri lucrează în schimburi. Fiecare departament este dotat cu soluții de dezinfectare, echipament de protecție, lămpi UV, precum și folii nanoseptice pe mânerele ușilor.

 

Vom continua să respectăm cu strictețe măsurile autorităților și cele impuse în reglementările companiei.

Le dorim colegilor noștri multă sănătate.

#NeFacemBine

Comentarii

Continue Reading

ALL MEDIA

Execuția forajului și echiparea acestuia cu pompă submersibilă – pachetul complet oferit de Eco Drill

Avatar

Published

on

 

Cu peste un deceniu de experiență pe piața de profil din România, Eco Drill este un nume emblematic la capitolul foraje profesionale în orice tip de sol, de orice duritate. Portofoliul lor de servicii cuprinde realizarea puțurilor de adâncimi variabile, montarea și mentenanța sistemelor de pompare profesionale, dar și montarea sistemelor de energie neconvențională. Tot aici se poate aminti și de prelevarea probelor de sol, monitorizarea apei, micropiloni, consolidări și nu numai.

Cei aflați în căutarea unei firme ce oferă servicii calitative de forare puțuri de apă trebuie să afle că echipa Eco Drill se poate deplasa oriunde în țară. Experții în domeniu nu se limitează doar la execuția forajelor. La cerere, aceștia se pot ocupa și de echiparea acestuia cu pompă submersibilă, astfel că serviciul oferit să fie complet în final.

Informații utile despre serviciul foraje puțuri apă

Experții în domeniu de la Eco Drill se ocupă de realizarea puțurilor de apă de mică adâncime, dar și de mare adâncime. Fiecare tip de puț în parte vine la pachet cu o serie de avantaje, dar și de dezavantaje. Pe scurt, în cazul puțurilor de mare adâncime, riscul de contaminare a apei tinde spre zero, fiind astfel mai avantajoase.

Specializați din două tehnici complexe de foraj, cei de la Eco Drill prestează acest serviciu oriunde în țară, indiferent de litologia solului sau duritatea acestuia. Calitatea și rapiditatea sunt doar două dintre avantajele de care clienții beneficiază de pe urma colaborării cu experții în domeniu.

Forajul hidraulic rotativ cu circulație de fluid și forajul uscat cu ciocan de fund sunt cele două modalități complexe și dificile pe care cei de la Eco Drill le folosesc pentru a obține apă prin foraj. Informații exacte despre fiecare în parte regăsesc cei interesați pe ecodrillforaje.ro.

Echiparea forajului cu pompă submersibilă și accesoriile aferente – specialitatea experților

După finalizarea forajului, cei de la Eco Drill se pot ocupa și de montarea pompei submersibile perfectă pentru puțul în cauză, oferind astfel un serviciu ciclic, complet. Odată aleasă colaborarea cu experții în domeniu, aceștia vor elibera o fișă de execuție cu toți parametrii forajelui, adâncimea de montare a pompei submersibile și debitul acesteia.

Echipamentul montat va fi compus, după cum s-a spus, din pompa submersibilă, alături de vasul de expansiune, țeava de refulare, tabloul electric cu senzori de nivel, cablul electric, şufa de ancorare, regulatorul de presiune, manometrul, fitingurile și izolatorii impermeabili.

Celor interesați le este recomandat să le solicite celor ce au realizat forajul ajutor la montarea sistemului de pompare. Intervențiile amatorilor pot strica totul, iar asta nu poate însemna decât pierde de timp și de bani.

În cazul în care nu se respectă fișa de execuție sau se suprasolicită forajul cu o pompă prea mare, aceasta se poate bloca în foraj. Puțul va fi colmatat, iar problemele vor curge în șir.

De aceea, cei de la Eco Drill se oferă se presteze acest serviciu complet – foraj + montare sistem de pompare. Cei interesați regăsesc și mai multe detalii în acest sens pe ecodrillforaje.ro.

Comentarii

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0