Connect with us

Life Style

Luxury Avenue, un nou magazin cu branduri de lux în AFI Palace Cotroceni

Published

on

Vizitatorii AFI Palace Cotroceni se pot bucura de un nou concept de magazin cu produse exclusiviste: Luxury Avenue. Acesta şi-a deschis porţile de curând pentru iubitorii de fashion, pe care îi întâmpină cu o gamă variată de produse, de la accesorii accesibile ca preţ la ediţii limitate ale unor produse de lux.

Magazinul Luxury Avenue include în oferta sa ceasuri Quartz, ceasuri mecanice sau automatice în ediţii limitate, telefoane mobile asamblate şi accesorizate manual, accesorii pentru fumat, instrumente de scris, accesorii din piele, eşarfe, bijuterii de aur, argint sau cu diamante, precum şi o gamă foarte mare de butoni pentru bărbații cu stil.

Luxury Avenue îşi întâmpină clienţii şi cu o ofertă bogată de cadouri, având un portofoliu unic de branduri premium renumite: Aston Martin, Aurora, Bellperre, Bogemme, Casio, Davosa Swiss, Eberhard, Encelade 1789, Etiquette by Dana Săvuică (foto, Givenchy, Glam Rock, Helveco, Jos Von Arx, Milus, Montegrappa, Nakamol, Pelikan, Pierre Cardin, Porsche Design, Romanson, Saint-Honore Paris, S.T. Dupont, Swiss Kubik, TF Est 1968, Tonino Lamborghini, Tonino Lamborghini Digital, Visconti, Zeades Monte Carlo, Waldmann şi Yoko London.

Magazinul funcţionează în intervalul orar 10:00 – 22:00 (D-J) sau 10:00- 23:30 (V-S) şi poate fi găsit în AFI Palace Cotroceni, la parter, pe coridorul Champs Elysees.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending