Connect with us

Life Style

Luxury Show 2008; la Romexpo 4-7 decembrie

Published

on

Reclame

Inceputul lunii decembrie a devenit pentru milionarii romani sinonim cu inaugurarea celei mai exclusiviste expozitii din tara – Luxury Show.
In acest an, intre 4 si 7 decembrie, Pavilionul Central al Romexpo devine „Kilometrul 0” al luxului si extravagantei. Organizatorii au creat un nou concept fabulos pentru aceasta editie – Luxury City – cu care spera sa atraga peste 10.000 de vizitatori. luxury-show-2007

Luxury City este un oras in miniatura, ce transpune calatorul intr-un univers extravagant si pretios, inspirat de locatii celebre in intreaga lume pentru stilul de viata rafinat pe care il etaleaza. Orasul Luxului se va intinde atat pe orizontala, cat si pe verticala, cuprinzand 4 zone: Luxury Marina; Luxury Night; Life Living in Luxury City; Luxury Mall.

Aflat la a treia editie, Luxury Show nu se dezminte si aduce premiere pe piata romaneasca a produselor de lux. Autoitalia va lansa in premiera pentru Romania, in cadrul Serii de Gala, automobilul Maserati Quatroporte, a carui valoare este de 142.000 euro (TVA inclus). Tot cei de la Autoitalia vor expune automobilul Maserati Collezione Centro, in valoare de 160.000 euro (TVA inclus). Modelul a fost lansat intr-o editie limitata de doar 100 de exemplare. Patru Maserati Collezione Centro au fost deja vandute in Romania, o dovada clara a faptului ca apetitul romanilor de succes pentru atomobile exclusiviste este in continuare foarte mare.
Milionarii pasionati de yahting vor fi cu siguranta atrasi de ambarcatiunea Superhawk 43, o adevarata „bijuterie” in valoare de 420.000 euro (taxele nu sunt incluse), expusa de LZ Yachting Ltd.
Editia din 2007 a Luxury Show i-a costat pe organizatori 500.000 de euro. Anul trecut, organizatorii i-au rasfatat pe vizitatori cu bijuterii demne de o familie regala, barci cu motor din mahon si un Volkswagen Beetle aurit. In acest an, invitatii vor pasi in Luxury City – concept ce insumeaza tot ceea ce inseamna rafinament, lux si rasfat in anul 2008. Editia 2007 a reunit un numar de 200 de expozanti si o valoare totala a obiectelor expuse de 60 de milioane de euro.
Pretul biletului de intrare pentru editia Luxury Show din acest an este de 60 RON. Programul evenimentului este:
•04 decembrie – 19:00 – 23:00 (Seara de Gala – Acces pe baza de invitatie)
•05 decembrie – 14:00 – 22:30
•06 decembrie – 12:30 – 22:30
•07 Decembrie – 12:30 – 22:30
www.luxuryshow.ro

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending