Connect with us

LIFE STYLE

Mădălin Ionescu a ales să împărtășească cu fanii săi realul motiv pentru care a ales să divorțeze

Published

on

Mădălin Ionescu și Cristina formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc, iar asta se datorează legăturii speciale dintre cei doi.

După cum bine știți, bărbatul a mai fost căsătorit în urmă cu câțiva ani cu o femeie alături de care a stat 14 ani. Totuși, lucrurile nu au mers foarte bine între cei doi, așa că divorțul a fost singura soluție. După atâta timp, Mădălin a luat decizia de a vorbi despre motivele care l-au făcut să divorțeze deprima sa soție.

Mihaela Coșerariu este numele femeii cu care Mădălin a avut o căsnicie de 14 ani. Aceștia au pozat mereu în cuplul perfect, motiv pentru care lumea a fost luată prin surprindere atunci când s-au despărțit. La momentul respectiv au început să circule zvonuri conform cărora Cristina ar fi fost cea care ar fi provocat majoritatea certurilor ce au dus la un divorț atât de neașteptat.

Deși au trecut deja 10 ani de când a divorțat, Mădălin nu a vorbit de foarte multe ori despre motivele reale ale despărțirii de Mihaela. Totuși, pentru a lămuri lucrurile o dată pentru totdeauna, prezentatorul tv a menționat faptul că actuala sa soție, Cristina Șișcanu, nu a avut nicio legătură cu divorțul de Mihaela. Ba mai mult decât atât, se pare că femeia i-a fost întotdeauna alături și l-a ajutat cu creșterea copiilor săi, iubindu-i ca pe proprii săi copii.

Ce relație are Cristina cu copiii lui Mădălin?

Uneori poate fi foarte greu pentru o persoană să ajungă să se înțeleagă bine cu copiii pe care partenerul său îi are dintr-o altă căsnicie, dar asta nu pare să fie și cazul Cristinei. Femeia s-a acomodat foarte repede cu rolul de mamă vitregă și a încercat pe cât posibil să creeze o legătură foarte strânsă cu copiii lui Mădălin. Cei doi au împreună și o fetiță de doi ani, care se află mereu în centru atenției.

„Noi avem copii de toate vârstele, cu preocupări diferite. Ştefania împlineşte 22 de ani, vrea să ia viaţa în piept şi se pregăteşte să se mute de acasă, la câteva străzi distanţă de noi, Filip are 15 ani, iar Petra are doi. Dacă o întrebi pe cea mică pe cine iubeşte cel mai mult o să spună că pe „Pepe”. Aşa îl alintă ea pe Filip, nu ştiu de ce”, a povestit Cristina Șișcanu.

Cristina povestește că Petra adoră să petreacă timp cu fratele ei mai mare, acesta încercând să se comporte mereu foarte frumos cu cea mică. Cei doi rezolvă puzzle-uri împreună și gătesc în bucătăria de jucărie pe care mezina familiei o are.

Sursa  : Capital.ro

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending