Connect with us

A-Z NEWS

Mădălina Drăghici, noua protagonistă de la ACASĂ, preferă şedinţele de SPA bio

Published

on

Reclame

Mai nou, trendul bio a cucerit şi saloanele de înfrumuseţare şi relaxare! Deşi costă dublu faţă de terapiile SPA clasice, tratamentele cu produse organice nu conţin nici urmă de conservant şi sunt oferite şi de câteva centre din România.

Frumoasa Mădălina Drăghici, protagonista celui mai nou proiect MediaPro Pictures ce va fi difuzat din toamnă ACASĂ, vorbeşte în ediţia din 5 iunie a emisiunii Ce se întâmplă, doctore? despre slăbiciunea pe care o are pentru această formă de răsfăţ. Pe de altă parte, Ioana Ginghină, colega de platou a Mădălinei, este în continuare adepta terapiilor cu produse clasice.

Ochelarii de soare, un accesoriu care domină astăzi preferinţele împătimiţilor modei, trebuie să respecte câteva criterii stricte, dincolo de trenduri. Asta pentru că nu de puţine ori se întâmplă să dăuneze sănătăţii. Care este lista calităţilor pe care trebuie să le bifeze ochelarii de soare, sâmbătă, de la 10:00, în Ce se întâmplă, doctore?.

O dietă este cu atât mai eficientă cu cât în timpul ei se ţine cont de momentele zilei, deoarece există alimente care ar trebui consumate la primele ore, iar altele spre finalul zilei. Lactatele, carnea şi roşiile fac casă bună cu micul dejun, în timp ce peştele, ţelina, conopida sau bananele sunt mai potrivite pentru seară. Telespectatorii Pro Tv pot afla alte trucuri folositoare de la experţii în crononutriţie invitaţi în ediţia de sâmbătă a emisiunii Ce se întâmplă, doctore? prezentată de Oana Cuzino.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending