Connect with us

Life Style

Mădălina Ghenea a ajuns în România pentru lansarea primului său film de Hollywood, “Dom Hemingway”

Published

on

Mădălina Ghenea se află în România săptămâna aceasta pentru promovarea filmului “Dom Hemingway”, o producție tipic britanică, plină de umor, adrenalină și acțiune. Vedeta a fost invitată în studio-ul Morning ZU în această dimineață, unde a vorbit despre primul său rol la Hollywood. În zilele următoare, vedeta va avea și câteva apariții televizate.

Comedia neagră “Dom Hemingway” a fost lansată în premieră mondială la Festivalul de Film de la Toronto, unde a primit deja recenzii foarte bune.

Partenerul de platou al Mădălinei Ghenea este Jude Law, în rolul protagonistului, Dom Hemingway, un faimos spărgător de seifuri din Londra. După roluri în importante producții italiene de mare public, actrița își face acum debutul la Hollywood.

Mădălina Ghenea va fi gazda avanpremierei de gală a filmului din 22 noiembrie, organizată de Dress Code Events la Biavati Events, începând cu ora 19:00. Filmul este distribuit in România de Ro Image 2000 și Prorom, iar premiera pe marile ecrane va avea loc pe 29 noiembrie.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending