Connect with us

A-Z NEWS

Mădălina Ghenea, afectată pe plan profesional după scandalul prostituatelor de lux. Vezi reacția vedetei!

Published

on

Mădălina Ghenea neagă orice implicare în dosarul prostituatelor de lux. Fotomodelul afirmă că îi va acționa în instanță pe  cei care continuă să îi afecteze imaginea.

În presă au apărut speculaţii conform cărora Mădălina Ghenea ar fi implicată în dosarul prostituatelor de lux, după ce Lavinia Despa, una din fetele cercetate pentru proxenetism foloseşte numele de Ghenea într-o discuţie cu un potenţial client.

 [sam id=”12″ codes=”true”]

Ghenea spune că, începând cu anul 2009, Lavinia Despa i-a scris în mai multe rânduri pe Facebook, dar discuțiile nu au depășit acest cadru.

„În cadrul acestei reţele, subsemnata am 250.000 de utilizatori care îmi urmăresc postările, cu care comunic regulat în mod amical, dar sumar. Discuţiile cu domnişoara Lavinia Despa nu au depăşit acest cadru, iar domnişoara Despa poate confirma acest lucru.”, precizează Mădălina Ghenea.

Fotomodelul neagă orice implicare în dosar:

„Nu am nicio implicare, de nicio natură, în actele ce fac obiectul dosarului nr. 1206/P/2014 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 (aşa numitul “dosar al prostituatelor de lux”). Am întreprins deja astăzi, 09.02.2015, demersurile legale necesare pe lângă Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 pentru a obţine o confirmare scrisă cu privire la lipsa oricărei calităţi procesuale a subsemnatei în acest dosar.”, spune Ghenea într-un comunicat transmis Mediafax.

Contractele de publicitate ar avea de suferit, potrivit lui Ghenea, care este decisă să întreprinde toate demersurile legale necesare pentru tragerea la răspundere a autorilor declaraţiilor defăimătoare, precum şi a tuturor publicaţiilor care acceptă să propage astfel de calomnii.

„Dincolo de starea de şoc cauzată de o asemenea acuzaţie, contractele de publicitate pe care le derulez sunt afectate în mod direct de astfel de susţineri cu scop defăimător”.

Peste 40 de persoane, majoritatea femei, printre care Daniela Crudu, Mădălina Pamfile, Simona Traşcă au fost audiate, în 5 februarie, la Secţia 19 din Capitală, într-un dosar de proxenetismDiana Gureşoaie, Lavinia Despina şi Ramona Popescu, Mirela Dumitru, Georgiana Constantin şi Diana Nicoraş au fost reţinute în acest dosar.

CITEȘTE ȘI:

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending