Connect with us

ENTERTAINMENT

Mădălina Lungu a lansat videoclipul piesei „Șoapte de iubire”

Published

on

Reclame

„Șoapte de iubire”, cea mai recentă creație a Mădălinei Lungu  instrumentată de Jam Station Studio, aduce o umbră de romantism, evidențiată de un videoclip deosebit creat de Răzvan Moroșanu.

Cadrele sunt romantice, iar esența melodiei este pusă în evidență de aparițiile insolite ale Mădălinei în decorul perfect pentru această piesă.  Cea de-a treia piesă a Mădălinei „Șoapte de iubire” vine să întărească „apetitul” solistei pentru muzică și disponibilitatea sa în domeniul muzicii. Mădălina este o prezență plăcută, versatilă, care așa cum a declarat în mai multe rânduri, vrea să își cultive dorința de a face muzică și de a-și găsi calea in acest vast domeniu. „Șoapte de iubire” este o piesă ritmată, ușor de ajuns la ascultători, care împreună cu videoclipul sugestiv va avea un feedback pozitiv asupra celor care ascultă această piesă.

Întrebată de planurile de viitor, Madalina, 32 de ani originară din Negrești, Vaslui și stabilită în Iași ne promite noi piese care se vor adăuga la formarea ei artistică și de ce nu, viitoare hit-uri în muzică din România.

Îi urăm succes în continuare Mădălinei și așteptăm surprize plăcute din partea ei din punct de vedere muzical.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending