Connect with us

A-Z NEWS

Madonna şi Britney Spears, cel mai sexy sărut al deceniului

Published

on

Reclame

Faimosul sarut pare ca va ramane etern in atentia fanilor celor 2 dive. Chiar daca a fost un sarut de imagine, cele doua dive practic au deschis o noua era in showbiz-ul international, astfel aducand publicului o noua forma de promovare. „Pana si femeilor le place cand se saruta doua femei.”

Un pupic la locul, la timpul şi cu persoana potrivită poate face minune. Din dragoste, pentru promovare sau pur şi simplu pentru că aşa cere scenariul, săruturile celebrităţilor au reprezentat întotdeauna un capitol fierbinte al showbizului mondial. Care este însă cel mai pasional dintre toate?

În urma unui sondaj de opinie realizat de britanici, Madona şi Britney Spears au fost desemnate protagonistele celui mai sexy astfel de moment, în ultimul deceniu. Se întâmpla la gala MTV Video Music Awards din 2003, cele două dive pupându-se în timpul interpretării, în duet, a piesei „Like a Virgin”

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending