Connect with us

Life Style

Madonna si Guy Ritchie se despart…

Published

on

Reclame
După mai bine de două luni de certuri şi împăcări, regina muzicii rock şi regizorul de film Guy Ritchie, mai tânăr cu zece ani decat ea, au hotarat sa mearga fiecare pe drumul său în viaţă.Motivul este obsesia Madonnei de a arata mult mai tanara decat cei 50 de ani pe care i-a implinit in vara. Sotul ei de 40 de ani este nemultumit ca ea petrece prea mut timp in sala de sport si ca vrea sa mai adopte un copil din Africa. Guy a parasit deja apartamentul conjugal din Londra si s-a mutat in casa de la tara. Faimoasa sotie isi continua turneul mondial programat sa ia sfarsit inainte de Anul Nou.

Iniţial, cuplul a hotărât să mai tragă de timp şi să anunţe divorţul după Crăciun, când mariajul lor ar fi implinit opt ani. Dupa divort, Guy se va alege cu 150 de milioane din cele 300 de milioane la cât este evaluata averea Madonnei.

Sursa: TVR 

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending