Connect with us

Emisiuni

Maestrul Gică Petrescu vă invită la petrecerea Revelionului 2180, la „Te cunosc de undeva!”

Published

on

Reclame

Cu ochelarii fumurii, lavalieră, ghiul pe degetul mic și o batistă de mătase roșie la buzunarul de la piept, așa va apărea pe scenă, sâmbătă, la „Te cunosc de undeva!”, Alex Velea, când se va transforma în maestrul Gică Petrescu și va cânta“Ia mai toarnă un păhărel”, la o închipuită petrecere de Revelion a anului 2180.

Andrei Aradits se arată surprins de cât de bine intră Alex în pielea lui nea Gică și îi apreciază acestuia inclusiv “zâmbetul ăsta de șef de sală”, iar Pepe, cel care punctează de la masa juriului întregul show și interacțiunea cu publicul, mărturisește că și-ar fi dorit la rându-i să-l imite pe maestru într-unul dintre cele două sezoane anterioare ale show-ului, la care a participat ca și concurent.

Cât de bine reușește fratziwear Velea să interpreteze muzică de petrecere, vedeți sâmbătă, 15 martie, de la ora 20.30, la “Te cunosc de undeva!”.

GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA, EDITIA PRIMAVARA 2014 va avea loc in data de 19 martie la Ambasad’Or Events & Leasure, eveniment inspired by PERONI. Detalii aici!

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending