marți, februarie 27, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăTeleviziuneEmisiuniMagda Catone vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

  Magda Catone vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

  Magda Catone, o prezență emblematică a teatrului românesc, va fi invitată duminica aceasta la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, editie difuzata la 22:30, la Kanal D. Cunoscută pentru contribuția sa semnificativă în lumea teatrului românesc, Magda Catone se poate lăuda cu o carieră ce se întinde pe parcursul a peste patru decenii.

  În plus față de activitatea sa ca actriță, aceasta a devenit regizoare începând din anul 2017, demonstrandu-și versatilitatea și dedicarea sa față de lumea teatrului și cinematografiei românești.

  Cu peste 50 de filme și producții de televiziune în portofoliu, Magda Catone este o figură publica apreciata în întreaga țară. A rămas in atentia publicului larg si cu apelativul „Doamna detergent”, fiind recunoscută si pentru celebrele reclame la detergent în care a jucat.

  Cu un spirit deschis și o dorință de a se apropia de public în diverse moduri, Magda Catone s-a implicat în politică în 2020. În prezent, artista urmează o cale spirituală, fiind masterandă la Teologie.

  Magda Catone a fost căsătorită cu regretatul actor Șerban Ionescu, iar din această uniune au impreuna un fiu.

  Vă mai strigă lumea pe stradă <Doamna detergent>?”, “Cât timp ati fost doar actrița care ducea tava?”, “Care a fost prețul tăcerii în căsnicia dvs.?”,  “Vă este dor de Şerban Ionescu?”, “V-ați simțit vreodată musafir în propria viață?”, “A ajuns acasă Magda Catone?” sunt doar câteva dintre intrebarile adresate Magdei Catone in editia de duminică a emisiunii moderate de Denise Rifai, incepand cu ora 22:30, la Kanal D.

  Dorin Huntai- Redactor-Șef

  Editor-in-Chief, Founder, Owner | dorin.huntai@radardemedia.ro

  Dorin Huntai- Redactor-Șefhttps://www.radardemedia.ro
  Editor-in-Chief, Founder, Owner | dorin.huntai@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente