Connect with us

A-Z NEWS

Magda Pălimariu şi Gina Pistol fac exerciţii personalizate pentru tipul lor de siluetă

Published

on

Reprezentantele sexului frumos care nu slăbesc nici în ruptul capului, deşi practică sport cu sfinţenie, ar trebui să ţină cont de forma corpului atunci când fac exerciţii. Sâmbătă, 22 mai, de la ora 10:00, în emisiunea Ce se întâmplă, doctore? frumoasa prezentatoare a rubricii Vremea de la Pro Tv, Magda Pălimariu şi Gina Pistol lasă telespectatorii Pro Tv să arunce un ochi la antrenamentele lor. Specialiştii spun că rezultatele cele mai bune se obţin dacă se ţine cont de forma corpului (pară, dreaptă, atletică sau cu forme feminine) atunci când se face sport, tocmai pentru că antrenamentul trebuie personalizat în funcţie de aceasta.

În aceeaşi ediţie a emisiunii de weekend Ce se întâmplă, doctore? Gabriela Szabo dezvăluie ce tip de machiaj alege pentru diverse ocazii. Cele care vor să aibă la-ndemână oricând o schimbare de look au posibilitatea de a investi într-un curs de machiaj personalizat. Astfel, le va fi mult mai uşor să ţină cont de atuurile pe care le au şi să le pună în valoare, chiar dacă poartă ochelari de vedere.

Facebook Comments Box

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending