Connect with us

A-Z NEWS

Magda Pălimariu şi Piticu’ merg la cursuri de dans împreună

Published

on

Amândoi iubesc la nebunie sportul, dar şi dânsul. Şi pentru că îşi doresc că distracţia şi menţinerea în formă să meargă mână în mână, au hotărît să le combine: Magda Palimariu şi iubitul său, Piticu’ de la Simplu, au început să ia cursuri de dans împreună, nu doar pentru a-şi păstra silueta, ci şi pentru bună dispoziţie.

,,Mergem de două ori pe săptămână la cursuri de dans de societate”, povesteşte prezentatoarea rubricii ,,Vremea” de la Pro Tv. ,,Ne-am hotărât să optăm pentru astfel de cursuri după ce am văzut un film despre dans. A fost suficient să îi admirăm pe protagonişti pe ringul de dans şi imediat ne-am hotărât să începem şi noi, la sala unui prieten de-al lui Ionut”, mai spune Magda. ,,În plus, nu doar că ne menţine în formă, dar dânsul ne şi dă o stare de bine, o energie pozitiva”, adaugă Piticu’. Şi dacă Magdei cel mai mult îi place stilul salsa, iubitul său se declară cucerit de tango. ,,Invatam salsa, cha cha, vals, samba şi tango. Mie cel mai mult îmi place salsa, în vreme ce Ionuţ preferă tango-ul, care, după părerea mea, este mult mai dificil. Sunt norocoasă însă pentru că el a învăţat aceste stiluri în perioada în care era concurent la ,,Dansez pentru tine”, aşa că acum îmi dă sfaturi şi are foarte multă răbdare atunci când mai gresesc”, se bucură Magda.

Niciunul dintre ei nu este însă străin de acest domeniu. Piticu’ dansează de foarte mulţi ani alături de băieţii de la Simplu, iar Magda îşi aminteşte că dintotdeauna a iubit dânsul, astfel că în şcoala generală şi în liceu a făcut parte dintr-o trupă de dans din Sibiu. Cei doi au apărut împreună în trecut şi pe ringul de dans de la ,,Dansez pentru tine”, când au avut un moment special pentru a sprijini un caz social.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending