Connect with us

A-Z NEWS

Magda şi Piticu’, dublă sărbătoare de Paşte

Published

on

Reclame

Anul acesta, Magda Pălimariu şi Piticu’ de la Simplu au motiv de dublă sărbătoare de Paşte. În Vinerea mare, cei doi îndrăgostiţi vor merge la Piteşti, unde vor sărbători ziua de naştere a artistului, după care vor pleca la Sibiu, acasă la Magda, pentru a petrece Paştele cum se cuvine.

”Anul acesta avem mari pregătiri de făcut”, povesteşte nerăbdătoare prezentatoarea rubricii ”Vremea” de la Pro Tv. ”Vineri, pe 2 aprilie, este ziua de naştere a lui Ionuţ, aşa că vom pleca amândoi, împreună cu sora şi cumnatul lui, la Piteşti, la părinţii săi. Şi pentru că împlineşte 30 de ani, trebuie să sărbătorim ca la carte. Sper să-l bucure toate surpizele noastre”, spune Magda.

Iar de la Piteşti, cei patru vor lua drumul Sibiului, unde vor petrece Paştele în număr mare, cu bunătăţi pe masă şi lumină în suflet. ”Vom fi în grup mare anul acesta, pentru că la Sibiu ne întâlnim cu părinţii mei, sora mea şi alţi prieteni. Vom ”trata” cum se cuvine vopsitul ouălor, dar şi ciocnitul lor, Slujba de Înviere şi bucatele tradiţionale”, povesteşte Magda, pentru care sărbătoarea Paştelui este una specială.

”E important ca în aceste zile, dincolo de bucuria revederii celor dragi, a darurilor şi a mâncărurilor gustoase, să găsim puţin timp şi pentru noi, pentru a fi mai buni şi cu inima deschisă faţă de ceilalţi.” Vedeta Pro Tv a mai povestit că la Sibiu există un obicei pe care nu l-a regăsit în alte zone din ţară. ”În noaptea de Înviere, la sfârşitul slujbei religioase, oamenii iau de la biserică, într-o cană, pâine cu vin din care se mănâncă în fiecare dimineaţă, timp de o săptămână. Acest obicei simbolizează reînnoirea sau purificarea sufletească”, a încheiat Magda.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending