Connect with us

Emisiuni

Magdalena Chihaia, favorita la IUMOR! Bendeac: ”Rar s-a întâmplat să vedem un număr care să reflecte așa realitatea!”

Avatar

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Jurații iUmor, încântați de prestația Magdalenei Chihaia: ”Rar s-a întâmplat să vedem un număr care să reflecte așa realitatea!”

Cea de-a șaptea ediție iUmor, seara trecută, la Antena 1, l-a adus în fața juraților pe Radu Bucălae în calitate de invitat special, dar a făcut să urce pe scenă și o serie de concurenți pe care, probabil, jurații și-ar dori să nu îi revadă.

O apariție greu de uitat, Magdalena Chihaia a adus cu ea la iUmor și un soț răposat și un sicriu în care acesta se ”odihnea” și i-a făcut acestuia câteva confesiuni care i-au adus concurentei trei voturi de DA din partea juraților. ”A fost un număr serios, despre o situație serioasă”, a spus Delia amuzată, pe când Mihai Bendeac a apreciat atât prestația Magdalenei, cât și pe cea a ”soțului” acesteia. ”E foarte greu să joci un mort! Rar s-a întâmplat să vedem aici un număr care să reflecte realitatea în asemenea hal!”, a spus actorul.

În cele din urmă, jurații și-au dorit să încerce și sicriul lăsat în urmă de concurenți. ”Eu am mai stat în sicriu, mi s-a pus și capacul, m-au băgat în groapă și au turnat și pământ peste mine. Când am auzit cum cãdea pământul… a fost îngrozitor”, a spus Mihai Bendeac, în ciuda protestelor Deliei. ”Nu e de bun augur, să știi!”, a spus aceasta.

După o apariție la iUmor și una la X Factor, Mihai Marin a pășit de această dată fără emoții și cu un plan bine stabilit: ”Vreau să mă ajute doamna Delia în carieră!”. Și chiar dacă noua piesă nu i-a cucerit pe cei trei jurați așa cum a făcut-o hitu-ul său ”Soarele și luna”, Mihai Marin a primit șansa de a-și prezenta întregul repertoriu și de a primi câteva sfaturi de la Delia și Cheloo. Eforturile l-au făcut însă pe Mihai Bendeac să cedeze și să părăsească lecția de muzică și stilistică, mai ales când a aflat că Mihai Marin nu concurează de această dată, ci a venit în calitate de invitat special. ”Eu am avut răbdare și am stat o oră și ceva cât a stat acolo”, a spus Delia încântată.

Și când glumele macabre păreau departe, Alexandru Vetișan, zis ”Moartea”, a pășit pe scena iUmor. ”Sunt moartea umorului”, i-a avertizat acesta înainte de a-i lua la ”roast”. ”Să știi că l-ai enervat crunt pe Mihai, e fiert”, a spus Delia, ceea ce l-a supărat pe Vetișan. ”Ar trebui să încurajați concurenții!”, a spus acesta după ce ”Moartea” a primit doi de NU.

Alin Armășelu, zis Shelu, este autorul unui viitor hit, crede el, în care toate cuvintele încep cu litera ”c”, însă pentru apariția la iUmor a ales să vină cu o piesă rap. ”A fost un fel de rimă după rimă, care să îmi sublinieze jovialitatea. Momentul meu a implicat un negativ alert și am vrut să inspir lumea să se relaxeze”, a explicat acesta juraților, care însă au avut sentimente contradictorii. Shelu a primit doi de DA pentru a intra în aplicație, însă nu l-a convins și pe Cheloo. „Acestea sunt momentele în care colegii mei se pierd în lumea creată de artistul de pe scenă și sunt slabi”, a spus acesta.

Punga care a umplut paharul lui Mihai Bendeac în această ediție s-a numit Rotaru Sergiu. Îmbrăcat în costum și cu o pungă de hârtie pe cap, chiar dacă nu a mai făcut stand-up, Sergiu le-a spus juraților o poveste cinică despre prietenul său imobilizat. ”Din punct de vedere artistic, povestea lui este marele mister de la iUmor! Pentru că nu am înțeles nimic, nu a avut un început și o finalitate”, a spus Cheloo văzând că numărul lui Sergiu continuă la nesfârșit, dar nu duce nicăieri, iar părerea unanimă s-a tradus în trei voturi negative.

Magicianul Akira, care în trecut a lucrat ca electrician, a aflat de iUmor pe internet și de la foști concurenți din Japonia, așa că și-a dorit să se înscrie și el. Riscul asumat de el este însă că nu doar face trucuri, ci dezvăluie și modul în care le-a făcut. ”Or să îl urască toți magicienii!”, a spus Delia. Numărul său le-a făcut însă juraților ziua mai bună, iar lui i-au adus trei voturi de DA.

În fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1, jurații iUmor Delia, Mihai Bendeac și Cheloo vor avea de jurizat numerele unor concurenți neașteptați, din întreaga lume, dar vor fi nevoiți să se reîntâlnească și cu unii pe care sperau, probabil, să nu îi mai vadă vreodată. Iar pentru situațiile controversate în care unul dintre cei trei era supărat că un concurent nu a fost suficient de bun pentru a obține suficiente voturi, se întrevede o soluție – jurații vor putea folosi o ”carte verde”, care le va da ocazia să devină antrenori pentru un concurent și să îl ajute să revină cu un număr mai bun!

Concurenții care primesc minimum două ”Thumbs up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediții va fi anunțat luni, în cadrul emisiunii Observator 16.00, și se va califica direct în finală!

Mai mult, în fiecare săptămână, fiecare emisiune iUmor va fi însoțită de o ediție specială, distribuită exclusiv pe AntenaPlay.ro, unde abonații pot vedea tot ce se întâmplă în culise și vor avea acces nelimitat și necenzurat la numere integrale din cel de-al șaselea sezon și momente care nu s-au văzut la televizor.

Comentarii

Emisiuni

Despre situaţia gărilor litoralului românesc, duminică la „Asta-i România!”

Avatar

Published

on

            Duminica aceasta, de la ora 14:30, la Kanal D, o nouă ediţie Asta-i România !” intră în casele românilor. În plin sezon estival, echipa emisiunii ne prezintă situaţia dezastruoasă din  gările litoralului românesc. Imagini surprinse în vagoanele care duc la mare, cu peroane prin care am putea ajunge, ne sperie, iar acestea reprezintă din păcate, o realitate.

 

Vagoanele arată exact ca acum 30 de ani, nimic schimbat.  „Nostalgicii” pot fi fericiţi că au parte de o călătorie cu acelaşi tren cu care au mers în copilărie. Mai grav este că, deşi există risc de îmbolnăvire, iar virusul care a blocat o lume întreagă încă îşi face simţită prezenţa, călătorii nici nu se pot spăla pe mâini, pentru că nimic nu funcţionează.

Vara îşi intră în drepturi, iar gările de pe litoral îşi aşteaptă călătorii români şi străini. Gara din Constanţa, poarta de intrare în cel mai vizitat oraş în sezonul estival, trebuia să fie demult renovată, măturată măcar, şi pusă pe o hartă turistică europeană. Gara e un şantier, iar turiştii care vin la mare, fac un adevărat test de echilibristică pentru a coborî din vagoane, printre materialele de construcţii, ori ca să ajungă la peron.

 

Unul dintre exemple este Tuzla, loc care „ascunde” una dintre cele mai frumoase plaje sălbatice, cu nisip fin şi apă verde turcoaz, cum nu mai găseşti pe litoralul românesc. Locul este un adevărat paradis căutat de turişti de pretutindeni. Din păcate, cine soseşte cu trenul în Gara Tuzla, are parte de o imagine şocantă. Gările Eforie şi Costineşti au peroane care arată ca după război, iar aceste imagini îi poartă pe vizitatori mai degrabă înapoi în timp.

Murdăria din gări şi vagoane, lipsa condiţiilor de călătorie şi biletele scumpe, raportat la aceste condiţii de drum sunt motivele pentru care românii merg tot mai rar cu trenul. Urmăriţi duminică, de la ora 14:30, un material inedit la Asta-i România !”, emisiune prezentată de Mihai Ghiţă, la Kanal D.

 

Comentarii

Continue Reading

Emisiuni

George Mihai, gazda „ROventura”, uluit de frumuseţile unui sat din România

Avatar

Published

on

            Sâmbătă de la ora 15:00, la Kanal D urmăriţi o nouă ediţie ROventura”. George Mihai, gazda emisiunii, a fost impresionat de unul dintre locurile mai puţin ştiute din ţara noastră, o destinaţie ideală de vacanţă.

 

Cu toate că a străbătut ţara în lung şi-n lat şi se poate mândri că a văzut locuri pe care mulţi dintre noi nu am reuşit încă să le vedem, călătorul nostru a ajuns la o destinaţie care l-a cucerit iremediabil. După 10 zile petrecute în Delta Dunării, în zona Clisurii, aproape de intrarea în ţară a „Amazonului Europei”, George Mihai are o perspectivă completă asupra turismului din jurul acestui curs de apă absolut fabulos.

„Cu adevărat uluit am fost, odată ce am ajuns la Berzasca, în Caraș-Severin. Nu prea bătusem zona asta, vă mărturisesc. Deşi albia Dunării nu e la fel de spectaculoasă ca în zona Eselnisa – Dubova, din Mehedinţi, aveam să descoperim că oamenii locului fac eforturi să ţină pasul şi au investit enorm în dezvoltarea turismului. Am petrecut noaptea în singurul complex hotelier lacustru din România. Să pescuieşti de pe terasa bungalow-ului tău privat, să deschizi fereastra şi să priveşti direct în altă ţară vecinii sârbi, acestea nu sunt lucruri pe care le poţi trăi oriunde. Am trăit o experienţă cu adevărat fabuloasă!” mărturiseşte  George Mihai despre călătoria sa.

„Tot la Berzasca m-am bucurat şi de, probabil, una din cele mai frumoase piscine infinite din România. O experienţă de neuitat care mi-a marcat întreaga călătorie din Clisura Dunării şi pe care abia aştept să v-o dezvălui, sâmbăta aceasta, la „ROventura!”, a mai adăugat prezentatorul emisiunii.

 

Aşadar, nu rataţi mâine, de la ora 15:00, o nouă ediţie „ROventura”, prezentată de George Mihai şi Andreea Stravoiu, la Kanal D.

Comentarii

Continue Reading

Emisiuni

Au început preselecţiile pentru show-ul iUmor. Se caută numere de comedie care să doboare noi recorduri

Avatar

Published

on

            iUmor a început preselecțiile pentru sezonul cu numărul nouă, la Antena 1, iar înscrierile se pot face deja pe http://casting.a1.ro/iumor/.

 

De-a lungul celor opt sezoane de până acum, umoriști de peste tot i-au făcut pe Delia, Cheloo și Mihai Bendeac să râdă, i-au uimit sau i-au șocat cu numere de stand up, magie, mimă sau improvizație, iar cei care vor să participe în noul sezon se pot înscrie pe adresa casting.a1.ro. Indiferent dacă au sau nu experiență pe scenă, oricine crede că le poate demonstra juraților că nu le-au văzut încă pe toate, se poate înscrie la castingul pentru următorul sezon.

 

iUmor este singura emisiune TV din România cu aproape două milioane de abonați pe canalul de YouTube care „savurează” din plin clipurile concurenților și invitaților, ce au făcut senzație pe scenă. Canalul de YouTube iUmor a acumulat peste 1,3 miliarde de vizionări, iar în continuare, cel mai apreciat număr de până acum rămâne cel al lui Ionuț Rusu, din sezonul cu numărul 2, cu peste 14 milioane de vizualizări.

 

Cei opt câștigători de până acum au fost Vlad Grigorescu (sezonul 1), Maria Popovici (sezonul 2), Doina Teodoru (sezonul 3), Ana Maria Calița (sezonul 4), Andrei Cojocaru (sezonul 5), Irena Boclincă (sezonul 6), Mukinka (sezonul 7) și Edi Văcariu (sezonul 8).

 

Comentarii

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0