Connect with us

ALL MEDIA

Magic Party Music, cadoul Magic FM pentru românii din întreaga lume

Avatar

Published

on

Începând cu 28 decembrie 2011, românii din străinătate, care ascultă Magic FM pe internet, vor avea la dispoziție, pe site-ul www.magicfm.ro, Magic Party Music, un stream special cu muzică de dans.

Magic Party Music va putea fi ascultat până la data de 9 ianuarie 2012. Boney M – “Kalimba de Luna”, Samantha Fox – “Touche Me” , Los del Rio – “Macarena”, Lou Bega – “Mambo No 5”, Falco – “Rock Me Amadeus” si Modern Talking – “Cheri Cheri Lady” sunt doar câteva exemple de cântece care vor fi difuzate pe streamul special pus la dispoziție de Magic FM și a căror frumusețe îi atrage mereu pe români pe ringul de dans.

Streamul Magic Party Music nu este singura surpriza pregătită ascultătorilor de către Magic FM. Postul de radio i-a invitat pe românii din străinătate să transmită mesaje pentru cei de acasă. Astfel, începând cu 31 decembrie 2011 și până pe 1 ianuarie 2012, la Magic FM se vor auzi urări ale românilor care trăiesc departe de țara natală.

“Avem nenumărate mesaje de la ascultători. Pe 31 decembrie, la ora 13:00, ora României, vom auzi la Magic FM un mesaj de ‘La mulți ani!’ de la un român din Noua Zeelandă sau pe 1 ianuarie, ora 5:00, o urare din Argentina, plus numeroase mesaje din Marea Britanie, Spania, Italia, Danemarca, Statele Unite ale Americii la orele în care, în țările respective, se trece în noul an”, spune Liana Stanciu realizatoare Magic FM.

Ideea unui stream cu muzică de dans a venit chiar de la ascultătorii Magic FM. Liana Stanciu povestește: “Totul a început în ziua în care echipa Magic FM a primit un mesaj din Auckland, Noua Zeelandă. Domnul Andu Iordache ne-a scris de acolo în numele Asociației Doina a românilor din zonă. Ascultătorii românii de acolo ne-au scris că își doresc să își “condimenteze” petrecerea de Revelion cu muzica Magic FM”.

A fost doar un pas pana la momentul în care echipa Magic FM a construit un adevărat plan de petrecere. “Și, pentru că Magic FM este ascultat de sărbători în toată lumea, am ajuns repede la concluzia că ar fi cu adevarat magic să facem un radio pe internet (pe www.magicfm.ro ) cu cea mai bună muzică pentru petrecerile de sfârsit și început de an”, spune Liana.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending