Connect with us

Emisiuni

MAGIE | Vlad Grigorescu Live a intrat in mintea a mii de romani

Published

on

Vlad Grigorescu Live – In mintea spectatorilor a umplut miercuri seara una din salile de spectacol ale Teatrului Nottara si a tinut cu sufletul la gura timp de o ora si jumatate mii de abonati VOYO.ro, unde show-ul a fost difuzat live. Show-ul de magie si mentalism marca Vlad Grigorescu este un produs original VOYO.ro care pe langa sutele de seriale si filme sau canale exclusive din abonament, ofera abonatilor si productii exclusive.

Spectacolul a fost dedicat de catre Vlad nevazatorilor, iar el a performat foarte mult legat la ochi. Uimitorul show poate fi vazut oricand de abonatii voyo accesand http://voyo.ro/product/emisiuni/9085-vlad-grigorescu-live

“Este un show cu momente variate de mentalism clasic in care interactionez direct cu spectatorii, dar momentul cel mai spectaculos este cel in care sunt legat la ochi.”, povesteste finalistul de la “Romanii au talent” pentru care emisiunea de la Pro Tv a insemnat ocazia de a arata Romaniei cine este si ce poate sa faca.

Mai mult decat atat, Vlad ii sfatuieste pe cei care stiu ca sunt talentati si vor sa arate talentul lor cat mai multor persoane sa respecte reteta lui: “Romanii au talent e cel mai bun loc pentru asta, asa ca „sa treaca la treaba””, ii indeamna mentalistul pe romani.

Cat despre dorintele mentalistului, ele sunt foarte clare: “Spectacole si iar spectacole. Eu cred ca un performer adevarat se vede live, pe scena, in fata unui public real.”.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending