Connect with us

LIFE STYLE

Magitot s-a alăturat echipei „La Măruţă”!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

A mers de multe ori în emisiunea lui Cătălin Măruţă! Cine e Magitot? Iată că acum, pentru o scurtă perioadă de timp, el va fi al doilea prezentator al emisiunii de la PRO TV, precizează OK Magazine.

 

 

OFERTA ADVERTORIALE PREMIUM PE RADAR DE MEDIA

 

Cătălin Măruţă a anunţat pe 30 ianuarie că este infectat cu coronavirus. Dar şi-a liniştit fanii şi le-a transmis că va fi prezent în emisiune, dar nu din platou, ci de acasă. Totuşi, prezentatorul are nevoie de un ajutor. Conform protv.ro, emisiunea „La Măruţă” a avut doi prezentatori pe 1 februarie, unul de acasă şi unul din platou. Cine este cel de-al doilea?

 

„Emisiunea trebuie să meargă mai departe! Cine să vină să prezinte ? M-am gândit ca mâine să-l chem pe Magitot să-mi dea o mână de ajutor. Lumini am, cameră am, îmi trebuie un om în platou. M-am gândit la prietenul meu, Magitot.”, a transmis Cătălin Măruţă.

Magicianul i-a oferit un răspuns lui Cătălin, tot pe Instagram: „Cătălin, pe mine m-ai întrebat dacă pot să te ajut mâine ? Adică, tu nu eşti acolo, o să fiu doar eu cu invitaţii. Poate dacă mă ajuţi în vreun fel, să intri şi tu sau nu ştiu, sună-mă! Vin cu o condiţie! Să mă laşi şi pe mine să vorbesc.”

Cătălin i-a răspuns simpaticului magician şi a încercat să-l încurajeze: „Magitot, m-am gândit la tine. Nu ştiu dacă sunt simptomele COVID, dar m-am gândit la tine. M-am gândit că o să faci treabă bună. Tu în platou şi eu acasă.”

 

Advertisement

Cine e Magitot ?

Magicianul Magitot este câştigătorul premiului de originalitate în valoare de 10.000 de euro, fiind cel care a reuşit să strângă cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, în finala „Românii au talent“ din 2019.

 

Magitot a dezvăluit că este actor: „Internetul spune bine… sunt actor. În urmă cu câţiva ani, împreună cu cinci colegi de facultate, am format o trupă de improvizaţie. Am făcut asta din plăcerea jocului şi datorită faptului că aveam nevoie de libertatea de expresie pe care ţi-o oferă. Dacă cineva mă întreabă cu ce mă ocup, îi spun să caute MAGITOT pe internet, pentru a-şi face o idee.”

 

Sursa: OK Magazine.

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending