MAGNATUL, primul business reality show din Romania, a desemnat castigatorul primei saptamani - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Life Style

MAGNATUL, primul business reality show din Romania, a desemnat castigatorul primei saptamani

Published

on

Dupa prima saptamana de concurs, Silviu Sgindar a facut primul pas pentru a fi mai aproape de realizarea ideii sale de afacere – aceea de a produce utilaje de prelucrare a deseurilor din plastic spre a fi transformate in lucruri folositoare. Calitatile sale si ale celorlalti 4 concurenti au fost testate, fara scenarii prestabilite, in timpul unui complex spectacol de circ, urmarit de peste 1000 de copii.

Magnatul este o emisiune concurs care, timp de 7 saptamani, va evidentia calitatile de antreprenor ale celor 5 concurenti in timp ce experimenteaza diferite roluri executive. Cei cinci vor trece succesiv prin teste care le pun la incercare toate calitatile necesare unui antreprenor de succes, miza concursului fiind obtinerea finantarii proiectului lor de afacere.
Pe langa faptul ca proiectul castigator va fi finantat de catre Banca Comerciala Carpatica (www.carpatica.ro) si garantat de catre Fondul National pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii (www.garantare.ro), emisiunea le ofera concurentilor si posibilitatea de a invata cum sa isi puna in aplicare ideile in mod cat mai eficient si, nu in ultimul rand, cum sa utilizeze avantajele pe care mass media le ofera. Castigatorul emisiunii va deveni in final asociat cu 10 dintre telespectatorii care l-au ajutat sa castige.
Emisiunea e transmisa in fiecare vineri de la ora 22.00 pe The Money Channel si de la 23.30 pe Realitatea TV.

Fondul National pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii SA-IFN
STEFAN IULIAN 38 BUCURESTI
021 3101874
office@fngcimm.ro
stela.alexandru@fngcimm.ro
http://www.fngcimm.ro

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending