Mahony va mixa joi noapte in celebrul club parizian “Showcase” (galerie foto)

0
556

DJ-ul Dance FM Mahony, care realizeaza impreuna cu Oana Tache emisiunea "Kristal Sound @ DANCE FM" va mixa in cel mai important club de muzica electronica din Paris, "Showcase", joi, 10 noiembrie, de la ora 00:00 la 02:00.

 

Mahony va pune astfel muzica la primul eveniment din seria E.M.M.A., o colaborare intre doua label-uri tinere din Franta, Coton Tige si Popcorn. Mahony, apreciat atat de ascultatorii Dance FM, cat si de clubburi a fost recompensat in acest an cu premiile pentru “Cel mai bun DJ rezident” si “Cea mai mare ascensiune din Romania” la Night.ro, singurele premii de specialitate. Impreuna cu BOg, el formeaza cel mai apreciat cuplu de tineri artisti ai momentului din clubbing-ul romanesc.

Notorietatea lor le-a adus invitatia din partea celebrului club parizian, care in comunicatul oficial ii numeste “noii reprezentanti de seama ai clubbing-ului romanesc”. Din discografia celor doi fac parte, intre altele, EP-ul “Literalmente”, lansat la label-ul berlinez Fumakilla, si “No Smoking Orchestra”, remixul lui Mihai Popoviciu, la aceasta productie urcand pana pe locul 20, in Top 100 Beatport.

Sunt foarte incantat si onorat de propunerea si invitatia celor de la Showcase si abia astept sa ma aflu in acel club si sa mixez pentru cei prezenti.”, declara Mahony, care poate fi ascultat in Bucuresti la Kristal Glam Club in fiecare weekend si la Dance FM in fiecare vineri, de la ora 21.00. Printre numele importante care au fost prezente in Showcase de-a lungul timpului s-au numarat Dj-ii Tiefschwarz, 2Many DJ’s, Soulwax.

 

Comentarii