Mai mulţi membrii CNA cer demisia şefei instituţiei, Laura Georgescu: “a şi prins aripi de azi noapte, de când au intrat în vigoare noile ordonanţe”

0
935

Apelul Dorinei Rusu:”În contextul ordonanţei date azi noapte de Guvern, e total nepotrivit ca dânsa, care este acuzată de abuz în serviciu, să conducă această şedinţă, ca atare i-am solicitat să nu o facă. Consider că dânsa ar trebui să plece din fruntea CNA.”, informeaza Mediafax

 

În cadrul şedinţei din 1 februarie a Consiliului Naţional al Audiovizualului, condusă de Laura georgescu, atât Dorina Rusu cât şi un alt membru al CNA, Valentin Jucan, au cerut demisia preşedintelui CNA, Laura Georgescu. Valentin Jucan a fost mai radical: a propus tuturor colegilor din CNA să demisioneze.

“Suntem pe mâna Laurei Georgescu, persoană urmărită penal care văd că a şi prins aripi de azi noapte, de când au intrat în vigoare noile ordonanţe, ea beneficiind în parte în cadrul procesului de acele ordonanţe. (…) CNA nu mai are nicio şansă să funcţioneze, eu le-am şi propus, de altfel, membrilor Consiliului să demisionăm cu toţii şi să lăsăm Parlamentul împreună cu societatea civilă, cine mai doreşte, să dezbată şi să numească nişte noi membri ai Consiliului. Evident că nici acest lucru nu s-a dorit”, a menţionat Jucan.

“Nu am temei legal să supun la vot propunerea care s-a făcut, (…) nu există temei legal, când au temei legal le pun la vot solicitările”, a declarat Laura Georgescu.

Foto Credit: CNA
 https://www.radardemedia.ro/cum-au-relatat-protestele-pro-tv-tvr-romania-tv-b1tv-realitatea-tv-antena-3-sau-digi-24/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.