Connect with us

Emisiuni

Mai sunt 4 zile până la debutul noului sezon „Romanii au talent” de la PRO TV. Află detalii, aici!

Published

on

Mai sunt doar 4 zile până la startul celui de-al cincilea sezon al celui mai urmărit show de divertisment din istoria televiziunii, Românii au talent! Show-ul se anunţă a fi unul spectaculos, incitant şi, cu siguranţă, memorabil!

Mii de persoane au venit la preselecţii, pline de emoţii, entuziasm, cu dorinţa de a impresiona juriul cu talentul lor şi de a intra în cursa pentru câştigarea titlului de cel mai talentat român şi a premiului de 120.000 de euro sau a celui de originalitate, în valoare de 10.000 de euro.

Romȃnii nu încetează să uimească prin abilităţile lor, iar noi talente vor putea fi văzute și descoperite începând de vineri, 13 martie, de la ora 20:30.

Originalitatea şi creativitatea şi-au spus cuvântul în timpul preselecțiilor, talentele întâlnite fiind dintre cele mai diverse. În fiecare oraş în care caravana a poposit, mii de români dornici de afirmare au renunţat la inhibiţii și au venit de la sute de kilometri pentru a încânta juriul cu numere spectaculoase. [sam id=”14″ codes=”true”]

De la dans, canto, opere de artă din tacâmuri vechi şi divertisment poetic, la picioroange, flair bartending, pictură, grafică, ventrilocie, magie, stand-up comedy sau artă matematică digitală, contorsionism, dans indian, parkour, la gimnastică ritmică, limbo, ansambluri şi formaţii de muzică populară, caricaturiști, actori, mimi, sau luptători de arte marţiale, toţi au fost prezenţi la preselecţiile Românii au talent care au avut loc în toamna anului trecut.

Cel mai mic concurent care a venit la preselecţii are doar 3 ani, dar o ambiţie uriaşă de a demonstra că este cel mai bun şi că talentul său merită să fie cunoscut de o ţară întreagă.

La polul opus a fost un concurent de 77 de ani, care a demonstrat că talentul nu are limită de vârstă şi că este gata să lupte pentru marele premiu.  Brio Sonores Romanii au talent 2

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Pagini: 1 2

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Cristina

    10 martie 2015 at 21:23

    Super oferta de lucru de acasa! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza acum cu noi, convinsi de seriozitatea noastra!
    Cautam colaboratori pentru publicare anunturi pe diferite site-uri. NU este necesara niciun fel de experienta. Se lucreaza comod de acasa maxim 3-4 ore pe zi, program flexibil. Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero, sub forma unor lectii prin email. Veti trece mai intai prin instruire apoi daca doriti, o sa incepeti sa lucrati .Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice. Cerinte: calculator, conexiune internet, rabdare, perseverenta, seriozitate.
    Pt informatii trimiteti textul ,,info’’ la adresa: lilea.emanuelacristina@yahoo.com

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending