Dragoş Bucur porneşte, de miercuri, în călătoria, VISURI LA CHEIE, la PRO TV - RADAR DE MEDIA
Connect with us

După ce a străbătut mii de kilometri prin țară și a petrecut sute de ore lucrând la renovarea caselor și punând în practică zeci de idei creative, echipa Visuri la cheie revine miercuri, 24 septembrie, de la 20:30, în cel de-al doilea sezon al emisiunii care a schimbat destinele românilor, numai la PRO TV.

Dragoș Bucur, Alina Vîlcu, Adela Pârvu și Andrei Samoil, împreună cu arhitectul peisagist Dragoș Isăcescu, au avut o vară încărcată, plină de provocări și termene limită pentru realizarea cazurilor de la Visuri la cheie și îndeplinirea visurilor unor oameni cu care soarta a fost dură.

Fiecare ediție a emisiunii înseamnă o nouă provocare pentru cei cinci și o nouă ocazie să facă oameni fericiți, iar bucuria de pe chipul acestora în momentul în care intră în noua lor locuință, le oferă energie și satisfacție.

Sute de voluntari se alătură echipei pentru fiecare renovare în timp record și se implică în tot ceea ce înseamnă acest amplu proces. Rezultatul final este întotdeauna surprinzător, iar reacțiile și emoțiile transmise de membrii familiilor prezentate în cadrul emisiunii reprezintă cea mai bună răsplată pe care echipa Visuri la cheie o poate primi pentru munca depusă.

DRAGOS BUCUR VISURI LA CHEIE

DRAGOS BUCUR
VISURI LA CHEIE

“Miercuri începem sezonul doi Visuri la cheie. Emoțiile sunt mari, dar bucuria pe care am reușit să le-o aducem unor oameni încercați de viață este nemărginită. Românii vor cunoaște începând de săptămâna aceasta niște oameni frumoși, curajoși, care nu au încetat niciodată să lupte. Poveștile acestui sezon sunt impresionante și extrem de emoționante. Suntem bucuroși că am respectat de fiecare dată termenele limită și am reușit să contribuim la fericirea acestor oameni extraordinari.”, a declarat Dragoș Bucur.

Începând de miercuri, 23 septembrie, de la ora 20:30, telespectatorii vor asista la renovarea unor case în timp record și, în același timp, la schimbarea unor destine.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

IN Trending